“Θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ από την Καστοριά, αλλά…”

Aπό sfina.gr: Ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Νίκος Σαργκάνης, μίλησε στον FOCUS 103,6 για το πρωτάθλημα, την εθνική ομάδα και αποκάλυψε κάτι που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος...
Πηγή: sfina.gr
“Θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ από την Καστοριά, αλλά…”

-"Είχα συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και τον τότε πρόεδρο Γιώργο Παντελάκη, όταν έληξε το συμβόλαιό μου με την Καστοριά και θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ. Έφυγα διακοπές και είχα ένα τηλεφώνημα από τον Ολυμπιακό. Με ρώτησαν εάν με ενδιαφέρει να παίξω στον Ολυμπιακό και επειδή αυτό ήταν όνειρο ζωής, γιατί ήμουν και Ολυμπιακός από τα γεννοφάσκια μου, συμφώνησα και πήγα στον Πειραιά, δίπλα στο σπίτι μου".

-"Όταν έκανα μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ήξεραν οι οπαδοί και των δυο ομάδων ποια υποστηρίζω, αλλά οι Παναθηναϊκοί με σεβάστηκαν, επειδή πρόσφερα στην ομάδα, έβγαζα μεροκάματο και σεβάστηκα κι εγώ τον Παναθηναϊκό".

-"Ο ΠΑΟK δίκαια πήρε το πρωτάθλημα, ήταν η καλύτερη ομάδα, αφού κατάφερε και ξέφυγε από τον κακό της δαίμονα, τα ματς της Αθήνας, όπου κατά το παρελθόν τα έκανε όλα μούσκεμα".

-"Να μην βιάζονται κάποιοι να τυφεκίσουν τον Άγγελο Αναστασιάδη, γιατί και πριν το EURO του 2004 μετά την εντός έδρας ήττα από την ισπανία, ήθελαν όλοι να διώξουμε τον ρεχάγκελ, αλλά τον κράτησε η ΕΠΟ και πήραμε το EURO. Αυτό να το σκεφτόμαστε και μετά να μιλάμε..."

Διαβάστε ακόμη...