Λάμπρου τετραετίας στον ΠΑΟΚ

Απο paokday.gr: Ο ΠΑΟΚ ποντάρει στον Λάζαρο Λάμπρου και θέλει να επενδύσει αγωνιστικά πάνω του τη νέα σεζόν αλλά και στα επόμενα χρόνια, μετά το πετυχημένο "αγροτικό" σε Πανιώνιο και Φορτούνα Σιτάρντ.
Πηγή: paokday.gr
Λάμπρου τετραετίας στον ΠΑΟΚ

Φρόντισε να του στείλει το παραπάνω μήνυμα μέσω του ατζέντη του, Τάσου Παπαδόπουλου στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (11/6) και έφερε τις δύο πλευρές μία ανάσα από την οριστική συμφωνία.

ΠΑΟΚ και Λάμπρου έβαλαν τις βάσεις για ένα νέο τετραετές συμβόλαιο που θα "δέσει" τον 21χρονο επιθετικό στην Τούμπα (με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους και για τον ίδιο), αφού συμφώνησαν στα περισσότερα και βασικά σημεία της επέκτασης συνεργασίας τους και απομένει η οριστική συμφωνία σε λίγα ακόμη.

Ενα από τα ζητήματα που η οριστική απόφαση θα παρθεί εντός των επόμενων ημερών είναι αυτό της μορφής που θα έχει η ρήτρα που θα δεσμεύει τον παίκτη.

Ο ΠΑΟΚ αρχικά ήθελε να βάλει ένα ποσό μεγαλύτερο ακόμη και από τα 10 εκατ. ευρώ, στη συνέχεια όμως έγιναν συζητήσεις για μία διαφορετικού τύπου συμφωνία που θα εγγυάται σε κάθε περίπτωση ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του παίκτη στο διάστημα της συνεργασίας τους.

metrosport.gr

Διαβάστε ακόμη...