Καθοριστική εξέλιξη για την επίθεση Θα κρίνει πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com:Ο νταμπλούχος Ελλάδας έχει μπροστά του την πρόκληση εισόδου στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.
Πηγή: paok24.com
Καθοριστική εξέλιξη για την επίθεση Θα κρίνει πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ


O Δικέφαλος συνεχίζει τις μεταγραφικές του αναζητήσεις, θέλοντας να κλείσει νωρίς τα ανοιχτά μέτωπα και να μπορέσει να δουλέψει ενόψει των καθοριστικών αναμετρήσεων στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ψάχνει ο ΠΑΟΚ παίκτη στην επίθεση;

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η απάντηση είναι όχι. Η επιστροφή του Κουλούρη, δημιουργεί μία τριάδα μαζί με τους Ακπόμ και Σφιντέρσκι που δίνει επιλογές με διαφορετικά χαρακτηριστικά στον Λουτσέσκου και το μέλλον της ανήκει.

Καθοριστικός παράγοντας για οποιαδήποτε ενδεχόμενη εξέλιξη στις μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ στην επίθεση είναι η υπόθεση Κουλούρη.

Αν για τον πρώτο σκόρερ της Super League προκύψει μεταγραφικό ενδιαφέρον που βάλει τον Δικέφαλο σε προβληματισμό για ενδεχόμενη πώληση, τότε θα γίνει κίνηση για μεταγραφή επιθετικού.

Σε κάθε περίπτωση το τμήμα σκάουτινγκ, όπως για όλες τις θέσεις, έχει περιπτώσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν, ενώ και ο Μπράνκο σαρώνοντας την αγορά για τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους σίγουρα έχει στα υπόψιν του παίκτες αξίας για την κορυφή.

Σε πρώτη φάση πάντως ο ΠΑΟΚ περιμένει την επιστροφή του Κουλούρη στην ομάδα, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, ευελπιστώντας ότι θα εκμεταλλευτεί τον βελτιωμένο νεαρό Έλληνα φορ και θα επενδύσει πάνω του, σε ένα θέμα που αν παρουσιάσει εξέλιξη αυτό ενδεχομένως να συμβεί αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...