Ο Ολιβέιρα θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα! Για ποιο λόγο το ζητάει…

Από sfina.gr:Παρά το γεγονός ότι η Πόρτο έχει ανακοινώσει στον ΠΑΟΚ ότι απαιτεί 10 εκ. ευρώ για να δώσει την ελευθέρας του Ολιβέιρα, υπάρχουν κάποια θέματα, που οδηγούν σε μια άλλη συζήτηση ή καλύτερα θα οδηγήσουν εντός των ημερών…
Πηγή: sfina.gr
Ο Ολιβέιρα θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα! Για ποιο λόγο το ζητάει…

Έχουν να κάνουν με τις προθέσεις και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μιλώντας με τον Μάριο Μπράνκο και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν διστάζει να πει ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα και ζήτησε να κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν την Πόρτο να τον δώσει, έστω και σαν δανεικό άλλη μια χρονιά!

Ο Ολιβέιρα το θέλει αυτό και δεν το κρύβει, γιατί ξέρει ότι στην Τούμπα ήταν και θα είναι “βασιλιάς”, σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, την οποία δεν μπορεί να ξεχάσει, όπως και τη φιέστα που έγινε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την πορεία προς τον Λευκό Πύργο και τη λατρεία των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά.

Ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί στις μεταγραφές και θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθεια πρόκρισης σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, άρα η επιθυμία του είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να το ξανασκεφτεί η Πόρτο, γιατί ο παίκτης δεν θα είναι βασικός, σύμφωνα με την άποψη του κόουτς Κονσεϊσάο…

Διαβάστε ακόμη...