Μαζί και το καλοκαίρι! Αυτοκόλλητοι Λουτσέσκου και Κωνσταντινίδης

Από paok24.com:Δεν χωρίζουν ποτέ!
Πηγή: paok24.com
Μαζί και το καλοκαίρι! Αυτοκόλλητοι Λουτσέσκου και Κωνσταντινίδης


Ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάζεται εκπληκτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου αυτά τα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, είναι ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Οι δύο περνάνε πολλές ώρες μαζί,  μέσα στα γήπεδα αλλά και έξω από αυτά, έχοντας υπό τον απόλυτο έλεγχό τους το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το πόσο δεμένοι είναι αποδεικνύεται και από το ότι τώρα, αυτή την περίοδο, βρίσκονται μαζί στην Ρουμανία, όπου πέρα από τις διακοπές,  βρίσκουν ώρα να μιλήσουν και για ανοικτά θέματα της ομάδας.  

Θυμίζουμε ότι στην τελευταία συνέντευξή του στη FORZA, ο Κωνσταντινίδης είπε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ: «Ισορροπία, επαγγελματισμός, ποδοσφαιρική κουλτούρα, άπειρες ώρες δουλειάς, ευαίσθητος, προστατευτικός, αληθινός. Μάλλον ήταν ΠΑΟΚ και δεν το ήξερε! Αυτό, που πρέπει να πω για τον Ράζβαν, είναι ότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πάνω απ΄ όλα δίκαιος. Δεν υπάρχει περίπτωση να αδικήσει κανέναν, δεν υπάρχει περίπτωση να αδικήσει κάποιον, που αξίζει και δουλεύει. Κι αυτό οι παίκτες το νιώθουν».

Για τη συνύπαρξή τους: «Είμαστε μαζί τουλάχιστον 9 ώρες την ημέρα. Και λέω και λίγες... Νομίζω ότι έχει φύγει το θέμα από τα επαγγελματική πρότυπα. Έμαθε ο ένας τον άλλον, υπάρχει κώδικας επικοινωνίας και συνεργασίας».

Διαβάστε ακόμη...