Πλησιάζει η "πρώτη"

Από paok24.com:Πέρυσι η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να... σηκώσουν και πάλι μανίκια, με φόντο τον επόμενο, μεγάλο στόχο
Πηγή: paok24.com
Πλησιάζει η "πρώτη"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι -περισσότεροι- παίκτες του, συνεχίζουν τις διακοπές τους.
Την ίδια ώρα, στον αντίποδα οι διεθνείς Πέλκας, Κουλούρης, Πασχαλάκης, Ίνγκασον και Σφιντέρσκι ετοιμάζονται κι αυτοί να ξεκινήσουν τις διακοπές τους, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Η "πρώτη" για τη σεζόν 2019/20 πλησιάζει όμως για τον ΠΑΟΚ, με τους "ασπρόμαυρους" να επιστρέφουν αρχικά στη... βάση τους, το διήμερο 25-26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα την 1η του Ιούλη, ο "Δικέφαλος" θα αναχωρήσει, με προορισμό την -αγαπημένη- πια- Ολλανδία και το Άπελντοορν, ενώ θα παραμείνει στο Hotel Bilderberg ως τις 11/7.

Τότε, θα αναχωρήσει για τη Ρουμανία, προκειμένου να αντιμετωπίζει την Κλουζ σε φιλικό για τη συμπλήρωση 100 χρόνων του ρουμάνικου συλλόγου, ενώ κατόπιν θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, δεν θα μείνει για πολύ εδώ, καθώς στις 18/7 θα αναχωρήσει και πάλι με προορισμό την Ολλανδία και το Χορστ αυτή τη φορά, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία του.

Όσον αφορά στα φιλικά του ΠΑΟΚ, πέρα από αυτό με την Κλουζ, το οποίο έχει ανακοινωθεί κι επίσημα, υπάρχει ήδη ένα πλάνο για τα "τεστ" επί ολλανδικού εδάφους, το οποίο αναμένεται να "κλειδώσει" κι επίσημα:

ΠΑΟΚ - ΑΖ Άλκμααρ (3/7)
ΠΑΟΚ - Νόρτζελαντ (6/7)
ΠΑΟΚ - Τσβόλε (9/7)
Κλουζ - ΠΑΟΚ (12/7)
ΠΑΟΚ - Άντερλεχτ (20/7)
24/7 (αναμονή για αντίπαλο)
ΠΑΟΚ - Αλ Ταβόν / ΠΑΟΚ - Φορτούνα Σίταρντ (27/7)

Διαβάστε ακόμη...