Συγγνώμη κύριοι ποιοι είστε;

Απο inpaok.com: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει ρίξει το βάρος στις μεταγραφές, που χρειάζεται για να καλύψει τα κενά του και να ανεβάσει ακόμα πιο πολύ το επίπεδο του ρόστερ του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν ασχολούνται και με την ταλαντούχα φουρνιά της Κ19.
Πηγή: inpaok.com
Συγγνώμη κύριοι ποιοι είστε;

Το INPAOK σας ενημέρωσε για το πλάνο των «ασπρόμαυρων» αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων που πλέον δεν μπορούν να αγωνιστούν σε αυτή.

Ήδη, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ξεκινήσει τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών, που θεωρούν πως μελλοντικά έχουν μια θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Δύο από αυτούς είναι οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Αχιλλέας Σαλαμούρας, οι οποίοι πρόσφατα επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Δικέφαλο και αναμένεται σύντομα να παραχωρηθούν δανεικοί, έτσι ώστε να πάρουν εμπειρίες και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι.

Ποιοι είναι όμως οι δύο νεαροί που ανανέωσαν;

Ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης γεννήθηκε στις 14/4/2000 και βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου από το 2011.

Είναι ένας καθαρόαιμος σέντερ φορ. Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που παράλληλα διαθέτει σωματικά προσόντα. Με ύψος 1.81 είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ είναι... άνετος και με τη μπάλα στα πόδια.

Ηταν πρώτος σκόρερ με 15 γκολ της πρωταθλήτριας Κ15 τη σεζόν 2014-15, ήταν βασικό στέλεχος και της επιτυχίας της Κ17 τη σεζόν 2015-16 με 11 γκολ, όπως και της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Κ20.

Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια. Και ως παίκτης της Κ14 ήταν πρώτος σκόρερ με 15 γκολ σε επίσημα ματς!

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά 16 φορές (9 φορές ως βασικός και 7 ως αναπληρωματικός) καταφέρνοντας σε 845 λεπτά να βρει δίχτυα 7 φορές

Ο Αχιλλέας Σαλαμούρας γεννήθηκε στις 15/1/2000 στον Βόλο. Το 2015 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ από τον Μαγνησιακό, με περγαμηνές δεδομένης της ηλικίας του, καθώς αγωνίζονταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μαγνησίας.

Αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου, και του αρέσει να προωθείται. Είναι ποδοσφαιριστής που του αρέσει το γρήγορο παιχνίδι με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να τον χαρακτηρίζουν ως έναν πολύ εγκεφαλικό παίκτη με πολύ καλές μεταβιβάσεις.

Φέτος πραγματοποίησε 28 εμφανίσεις (13 ως βασικός, 15 ως αναπληρωματικός) καταφέρνοντας σε 1295 να σκοράρει ένα τέρμα και να δώσει μία ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...