Χωρίς πίεση για μεταγραφάρες ο ΠΑΟΚ

Απο sportime.gr: Η περσινή περίφημη χρονιά φέρνει μετά από πολλά χρόνια την απόλυτη ηρεμία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που κινείται για τον σχεδιασμό του ρόστερ χωρίς πίεση.
Πηγή: sportime.gr
Χωρίς πίεση για μεταγραφάρες ο ΠΑΟΚ

Τα προηγούμενα χρόνια η δίψα για επιτυχίες και οι συνεχόμενες σεζόν που δεν εκπληρωνόντουσαν οι στόχοι έφερναν μεγάλο άγχος στα γραφεία της ομάδας και στους υπεύθυνους των μεταγραφών.

Αυτή τη φορά όλα είναι αλλιώς. Σημαντικό είναι πως υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη όχι μόνο από πλευράς κόσμου αλλά και μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας.

Ακόμη και αν δεν έχουν εξαφανιστεί όλα τα προβλήματα είναι αλήθεια ότι πλέον η συνεργασία είναι καλύτερη καθώς διοίκηση, προπονητής και σκάουτινγκ τιμ δουλεύει μαζί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η δουλειά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ γίνεται πιο εύκολη και λόγω του ότι ο κορμός της ομάδας έχει παραμείνει ανέγγιχτος και έτσι όλοι δουλεύουν πάνω σε γνωστά μονοπάτια και έχοντας μία γερή βάση.

Το μόνο μεγάλο κενό είναι στη μεσαία γραμμή κυρίως λόγω των μη ανανεώσεων Σάχοφ-Κάνιας αλλά και των τραυματισμών Βέρνμπλουμ-Μαουρίσιο, δύο πολύ σημαντικών παικτών για το κέντρο του δικεφάλου.

Ο «δικέφαλος» όμως είναι έτοιμος να φέρει και δύο μέσους και ένα εξτρέμ αλλά και έναν παίκτη μεγάλης κλάσης που μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη την αισιοδοξία για επανάληψη της φετινής χρονιάς.

Η ηρεμία για την οποία κάναμε αναφορά πιο πάνω είναι αυτή που θα φέρει καλό ποσοστό πετυχημένων μεταγραφών καθώς το περιβάλλον της ομάδας δεν βάζει πλέον εμπόδια και υπάρχει χρόνος για να μην γίνονται κακές βιαστικές επιλογές.

Διαβάστε ακόμη...