“Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται πλέον κανέναν…”

Από sfina.gr: Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 και μεταξύ άλλων, τόνισε:
Πηγή: sfina.gr
“Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται πλέον κανέναν…”

-"Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον οργάνωση ευρωπαϊκής ομάδας σε όλους τους τομείς και δεν φοβάται πλέον καμία ομάδα στην Ελλάδα ότι μπορεί να είναι καλύτερη από αυτόν στους τομείς της οργάνωσης. Δεν πίστευα ποτέ πριν από 10 χρόνια ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο, αλλά το ονειρευόμουν και έγινε, με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει αλλάξει τα πάντα στον ΠΑΟΚ και τον ανέβασε πολλά επίπεδα".

-"Είναι αλήθεια αυτό που είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ότι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ βαδίζουν μαζί, με στόχο να πολεμήσουν τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα πετύχουν τίποτα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πλέον πολύ δυνατός και έχει ξεφύγει επίπεδο"

-"Κατεβαίνω υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, πάντα ήμουν πολιτικοποιημένος και όταν το είπα στον κ. Σαββίδη δεν νομίζω ότι χάρηκε πολύ, αλλά με στήριξε και αυτό ήταν το πιο σημαντικό".

-"Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα μου, αλλά κανένας δεν ψηφίζει στην Α΄ Θεσσαλονίκης να πάρω και καμιά ψήφο! Ήθελα να ψηφίζει εδώ ο Λουτσέσκου, τουλάχιστον, αλλά ψηφίζει στο Βουκουρέστι..."

Διαβάστε ακόμη...