Εξαιρετική πρωτοβουλία από ΠΑΟΚ: Σβήνει τα γκράφιτι των οπαδών!

Από thessports.gr: Στην αποκάλυψη ότι ο ΠΑΟΚ θα σβήσει, μέσω του «PAOK Action» σε συνεργασία με το Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, όλα τα γκράφιτι οπαδών από τα ιστορικά μνημεία της πόλης.
Πηγή: thessports.gr
Εξαιρετική πρωτοβουλία από ΠΑΟΚ: Σβήνει τα γκράφιτι των οπαδών!

Μια ομάδα στο Facebook για τα ιστορικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, έστειλε σχετικό μέιλ στον ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο ζήτημα, με το μέλος αυτής, Άκης Λαζάρου, δημοσίευσε την απάντηση του Δικεφάλου στα Social Media.

Δείτε την:

«Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Είναι λυπηρό και σαφώς όλοι μας πρέπει να δείχνουμε το μέγιστο σεβασμό στα πολύτιμα και ιστορικά μνημεία μας, στην κληρονομιά μας!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εδώ και καιρό στενή συνεργασία και επικοινωνία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης και τον κ. Σκιαδαρέση με τον οποίο θα σχεδιάσουμε το επόμενο διάστημα ένα νέο πλάνο για την καταπολέμηση του φαινομένου των γκράφιτι επάνω στα ιστορικά μνημεία μας.

Απώτερος στόχος μας είναι να «εκπαιδεύσουμε» τους οπαδούς όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά και όλων των άλλων ομάδων ώστε να μην προβαίνουν σε παρόμοιες ενέργειες οι οποίες δεν τιμούν κανέναν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνει να καθαρίσει τα συγκεκριμένα γκράφιτι με δικό της κόστος και συνεργείο τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων.

Ευελπιστούμε πως το συγκεκριμένο φαινόμενο θα εξαλειφθεί όχι μόνο με την «εκπαίδευση» αλλά και με την αυξημένη αστυνόμευση και προστασία.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Με εκτίμηση,

PAOK Action

Διαβάστε ακόμη...