Επιμένει η Σταντάρ Λιέγης για Ελ Καντουρί

Από sdna.gr: «Θερμαίνεται» εκ νέου το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για τον Ομάρ Ελ Καντουρί με τους Βέλγους να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Πηγή: sdna.gr
Επιμένει η Σταντάρ Λιέγης για Ελ Καντουρί

Από τον περασμένο Γενάρη, οι Βέλγοι είχαν σημειώσει το όνομα του Μαροκινού στο μπλοκάκι τους, ωστόσο, ο Ελ Καντουρί φάνταζε να βρίσκεται μια... ανάσα από την Πάρμα.

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το SDNA, τότε οι επιτελείς της Σταντάρ είχαν ενημερώσει και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, γεγονός που έδειχνε διάθεση να... ψάξουν και να κινητοποιηθούν για την περίπτωσή του, αναλύοντας τα δεδομένα που υπήρχαν...

Τελικώς, το τετ α τετ με τον Ιβάν Σαββίδη αποδείχθηκε κομβικό για την παραμονή του ποδοσφαιριστή στις τάξεις του ΠΑΟΚ, εγκαταλείποντας για τους επόμενους μήνες τις όποιες σκέψεις αποχώρησης.

Με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να είναι ανοιχτή, τίποτα δεν αποκλείεται, την ώρα που η Σταντάρ φαίνεται πως έχει προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή για συζητήσεις και όλα -δείχνουν- πως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Σημαντική παράμετρος στην εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει φυσικά η διάθεση του ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το 2021.

Διαβάστε ακόμη...