Μυστακίδης: «Αυτός είναι ο στόχος μου με τον ΠΑΟΚ»

Απο sdna.gr: Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του και τον στόχο που έχει με τον Δικέφαλο, μίλησε ο Γιάννης Μυστακίδης.
Πηγή: sdna.gr
Μυστακίδης: «Αυτός είναι ο στόχος μου με τον ΠΑΟΚ»

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον δανεισμό του, για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την ευκαιρία που περιμένει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην εφημερίδα Metrosport:

«Το κάνω για μένα. Δουλεύω καθημερινά πάνω σε λεπτομέρειες με ανθρώπους που επισκέπτονται γνωστοί ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα με βοηθήσει στη συνέχεια» σημείωσε αρχικά για το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Πρόσθεσε ότι: «Απλά περιμένω την ευκαιρία που αξίζω στον ΠΑΟΚ. Στόχος μου είναι στην προετοιμασία να τα δώσω όλα και να ξανακαθιερωθώ. Όλοι γνωρίζουν τι μπορώ να προσφέρω. Τις προηγούμενες χρονιές παίζαμε με την πίεση ότι έχουμε να κατακτήσουμε πολλά χρόνια το Πρωτάθλημα. Πλέον, οι τίτλοι δίνουν αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι κίνητρο, αλλά είναι και ανάλογα τον ποδοσφαιριστή. Για εμένα είναι όνειρο να παίζω στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ».

Για τον δανεισμό του: «Ο δανεισμός μου στον Παναθηναϊκό, μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου, ήταν ό,τι καλύτερο. Με βοήθησε και η Γκόρνικ, πήρα ψυχολογία και ώθηση. Τώρα περιμένω πως και πως την προετοιμασία. Το πιστεύω ότι αξίζω την ευκαιρία μου στον ΠΑΟΚ. Κάθε μέρα που βρισκόμουν στον ΠΑΟΚ ήταν σημαντική, ακόμη και οι προπονήσεις».

Διαβάστε ακόμη...