«Εγώ και ο τραυματισμός μου!»

Από inpaok.com: Στο πρώτο μέρος της συνέντευξη τους στο INPAOK, ο Ζοσέ Μαουρίσιο μίλησε για τη φετινή καταπληκτική σεζόν του ΠΑΟΚ, για τον Λέο Ζαμπά, τον... αδερφό του Φερνάντο Βαρέλα, αλλά εξέφρασε και την πεποίθηση του πως ο Δικέφαλος μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
«Εγώ και ο τραυματισμός μου!»

Στο δεύτερο κομμάτι ο 30χρονος χαφ των «ασπρόμαυρων» αναφέρεται στο πώς ζει το γεγονός πως είναι εκτός λόγω του σοβαρού του τραυματισμού.

Θυμίζουμε πώς ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει για αρκετούς ακόμα μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοσέ Μαουρίσιο:

Δυστυχώς ήρθε αυτός ο τραυματισμός στο γόνατο θα σε κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για κάποιους μήνες; Πώς ζεις το γεγονός πως είσαι εκτός αγωνιστικής δράσης;

«Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Προσπαθώ μέσα από όλο αυτό να εξελιχθώ ως άνθρωπος, κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας, αλλά και ως ποδοσφαιριστής. Αλλά όχι, δεν είναι εύκολο όλο αυτό που συμβαίνει...»

Μιας και πήγαμε σε αυτό το θέμα. Πώς είναι το γόνατο σου; Πώς πάει η αποθεραπεία;

«Είναι πολύ καλύτερα! Δουλεύω καθημερινά σκληρά, έτσι ώστε να επιστρέψω δυνατός και έτοιμος 100% στο γήπεδο!»

Πότε πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος να παίξεις και πάλι;

«Είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε το πότε θα επιστρέψω. Δεν θέλουμε να βιαστούμε και να μην έχω αποθεραπευτεί πλήρως. Μαζί με το ιατρικό τιμ και το προπονητικό θα αποφασίσουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω και πάλι στην... δράση!»

Θα ακολουθήσεις την ομάδα στην Ολλανδία, ή θα μείνεις στην Ελλάδα για να συνεχίσεις την αποθεραπεία και να μην καταπονηθείς από το ταξίδι;

«Αυτό ακόμα δεν το έχουμε αποφασίσει. Θα το δούμε αυτό το θέμα όταν επιστρέψω στην Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη...