Αντίστροφη μέτρηση Η ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ φέρνει εξελίξεις σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη

Από paok24.com:Το... ταμείο της περασμένης σεζόν, οι στόχοι της επόμενης και η ώρα των ανακοινώσεων.
Πηγή: paok24.com
Αντίστροφη μέτρηση Η ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ φέρνει εξελίξεις σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη


Την Τετάρτη 12/6 είναι προγραμματισμένη η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ που θα σηματοδοτήσει και τις εξελίξεις για τη νέα σεζόν στα τμήματα του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη.

Ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς ήδη «τρέχει» στο παρασκήνιο για τα περισσότερα από τα τμήματα και μετά από τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης θα αρχίσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις με παίκτες και προπονητές που θα εργαστούν με στόχο να διατηρήσουν τον Δικέφαλο ψηλά και τη νέα σεζόν.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ στρέφεται φυσικά γύρω από το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στο βόλεϊ ανδρών, με τους ανθρώπους του τμήματος να λειτουργούν το τελευταίο διάστημα με κλειστά τα χαρτιά τους, αλλά σε πλήρη ρυθμό γύρω από το θέμα του προπονητή, τις ανανεώσεις παικτών από το ρόστερ της προηγούμενης σεζόν, αλλά και την απόκτηση νέων, ώστε για μία ακόμη χρονιά το τμήμα να παραμείνει σε τροχιά τίτλων. Οι συμφωνίες μέχρι στιγμής βρίσκονται σε προφορικό επίπεδο και θα μετουσιωθούν σε επίσημες ανακοινώσεις σύντομα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει να έχει τη φετινή σεζόν και το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ του ΠΑΟΚ που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Ήδη, η ομάδα έχει ανακοινώσει κάποιες ανανεώσεις και μεταγραφές παικτριών, ωστόσο με το που κλείσει και τυπικά το θέμα του προπονητή, με τον Μάσεκ να είναι το φαβορί, θα «τρέξουν» οι εξελίξεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίνεται στις τρεις ξένες παίκτριες που θα αποκτηθούν.

Στο χάντμπολ ανδρών, όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει ένας... αέρας ανανέωσης από τη νέα σεζόν, με τον Δικέφαλο να θέλει να διατηρήσει τον κορμό των τελευταίων ετών και παράλληλα να κοιτάξει το μέλλον, προωθώντας στην πρώτη ομάδα νεαρούς αθλητές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, στα οποία γίνεται υποδειγματική δουλειά. Και εκεί οι ανακοινώσεις αναμένονται μετά τη ΓΣ του Ερασιτέχνη.

Με υψηλούς στόχους προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που θα θέσει ως στόχο τη διατήρηση των δύο εγχώριων τίτλων που κέρδισε την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε. Άμεσα, θα κλείσει το θέμα του νέου προπονητή, μετά την αποχώρηση του Δημητρούλια, ενώ το ίδιο θα γίνει και με το έμψυχο δυναμικό, με τις πληροφορίες να θέλουν το τμήμα να στοχεύει στην παραμονή του μεγαλύτερου μέρος του ρόστερ, αλλά ταυτόχρονα και την ποιοτική του ενίσχυση στις θέσεις που θα χρειαστούν.

Σε αντίστοιχους... ρυθμούς θα κινηθεί και το γυναικείο ποδόσφαιρο του Δικεφάλου που θέλει να συνεχίσει την αυτοκρατορία της εντός των συνόρων, αλλά παράλληλα να «κυνηγήσει» και την ευρωπαϊκή προοπτική.

Το γυναικείο μπάσκετ του ΠΑΟΚ πιστό στη θέση του για ανάδειξη των Ελληνίδων αθλητριών θα κινηθεί και πάλι για την απόκτηση νεαρών ταλαντούχων καλαθοσφαιριστριών που σε συνδυασμό με την παρουσία των ξένων θα δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα βάλει ξανά ψηλά τον πήχη, ιδιαίτερα μετά την ιστορική προηγούμενη σεζόν με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα.

Ανάλογες κινήσεις γίνονται και στο πόλο του Δικεφάλου, με τον γενικό αρχηγό του υγρού στίβου κ. Ελευθεριάδη να προαναγγέλλει την παραμονή του Πάνου Βέργου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα διατηρήσει τον ΠΑΟΚ και πάλι μεταξύ των ομάδων που θα στοχεύουν στην πρώτη εξάδα. Ήδη υπάρχουν συζητήσεις με παίκτες ενόψει της επόμενης χρονιάς, ενώ θα ξεκαθαρίσει και το αν οι «ασπρόμαυροι» θα.... ενεργοποιήσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο που κέρδισαν μέσω της 5ης θέσης του πρωταθλήματος και θα δώσουν το παρών σε διοργάνωση και εκτός συνόρων.

Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε, και την επιτυχημένη πορεία που διαγράφουν και τα υπόλοιπα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ (πάλη, στίβος, πυγμαχία, άρση βαρών, στίβος, κολύμβηση, καλλιτεχνική κολύμβηση, ποδηλασία, πολεμικές τέχνες) τα οποία τα τελευταία χρόνια κρατούν ψηλά την «ασπρόμαυρη» σημαία και βάζουν ανάλογους στόχους και για το μέλλον, όπως φυσικά και τις ακαδημίες του Δικεφάλου που λειτουργούν υποδειγματικά και κάτω από επαγγελματικά πλαίσια με στόχο την ανάδειξη αθλητών και αθλητριών, αλλά πάνω από όλα σωστών ανθρώπων για την κοινωνία.

Περισσότερα λοιπόν στη ΓΣ της Τετάρτης στην οποία όπως συνηθίζεται οι έφοροι όλων των τμημάτων ανοίγουν τα χαρτιά τους κάνοντας το ταμείο της πορείας της τελευταίας σεζόν και οριοθετούν τους στόχους της νέας.

Διαβάστε ακόμη...