Στην ίδια ενδεκάδα με Ρονάλντο και Μπερνάρντο Σίλβα!

Από paok24.com: Η εποχή που διανύουμε, σαφώς και προσφέρεται για αφιερώματα σε ποδοσφαιριστές και ομάδες που ξεχώρισαν τη σεζόν 2018-19. Σε ένα από αυτά, πρωταγωνιστεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια...
Πηγή: paok24.com
Στην ίδια ενδεκάδα με Ρονάλντο και Μπερνάρντο Σίλβα!

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε από την ιστοσελίδα "portugoal.net" στην ενδεκάδα με τους καλύτερους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, μαζί με τους Άντονι Λόπες (Λυών), Βιτορίνο Αντούνες (Χετάφε), Πέντρο Μέντες (Μονπελιέ), Ζοσέ Φοντέ (Λιλ), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς), Ρικάρντο Περέιρα (Λέστερ), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ντιόγο Ζότα (Γουλβς) και Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), ενώ κορυφαίος Πορτογάλος προπονητής χαρακτηρίστηκε ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο της Γουλβς.

Για κάθε έναν εκ των παραπάνω, η ίδια ιστοσελίδα παρέθεσε τα... κατορθώματά του, με τον συντάκτη του κειμένου να γράφει για τον Βιεϊρίνια: "Λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, που είναι πιο δημοφιλείς στην ομάδας τους από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο έμπειρος δεξιός μπακ, βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στο πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδας μετά από 35 χρόνια και στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, αφού σήκωσε και το Κύπελλο Ελλάδας μία εβδομάδα αργότερα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητος, τερματίζοντας πέντε βαθμούς πάνω από τον Ολυμπιακό. Ο Βιεϊρίνια, που τις περισσότερες φορές αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ, βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στον στόχο του πετυχαίνοντας έξι γκολ, συμπεριλαμβανομένων αυτού στη νίκη με 3-1 εις βάρος του Ολυμπιακού και το καταπληκτικό γκολ με μακρινό σουτ, εις βάρος του Παναιτωλικού τον Μάρτιο.

Ο Πορτογάλος είδε το πρωτάθλημα γι΄ αυτόν να τερματίζεται πρόωρα λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο τον Απρίλιο, αλλά λόγω της τεράστιας αγάπης που εισπράττει στον ΠΑΟΚ, μπήκε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος, για να απολαύσει τον τίτλο της ομάδας του".

Διαβάστε ακόμη...