Έρχεται “βομβαρδισμός” ανακοινώσεων μεταγραφών

Από sfina.gr: Μετά τον Ροντρίγκο Σοάρες ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει "βομβαρδισμό" ανακοινώσεων για νέες μεταγραφές που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: sfina.gr
Έρχεται “βομβαρδισμός” ανακοινώσεων μεταγραφών

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος μπακ μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Δικέφαλο, με τις αποδοχές του να ξεκινούν από τις 300 χιλιάδες ευρώ και να φτάνουν ετησίως στις 400.000 ευρώ με τα μπόνους.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν σταματά εδώ, αφού θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις.

Όπως όλα δείχνουν ο επόμενος που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο είναι επίσης Βραζιλιάνος. Αναφερόμαστε στον Ίσμαελ Σίλβα. Ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία με την ομάδα του, την Αχμάτ Γκρόζνι και απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη και η υπογραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SFINA.GR, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλους δύο ξένους ποδοσφαιριστές. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθούν οι αντίστοιχες συνεργασίες και εντός της εβδομάδας που ακολουθεί θα έρθουν αμφότεροι οι παίκτες στη Θεσσαλονίκη για τις διαδικασίες και τις υπογραφές συμβολαίων.

Πιθανότατα, μάλιστα, εντός του σαββατοκύριακου ο Γιώργος Σαββίδης να... ρίξει καμιά "τροχιοδεικτική βολίδα" μέσα από τα social media!

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς όσο και τον Δημήτρη Μελιόπουλο, δυο παίκτες που έρχονται να προστεθούν στο ρόστερ του Δικεφάλου από την Ξάνθη.

Διαβάστε ακόμη...