Δεν είναι σαν τα μούτρα σας

Από korakia.blogspot.gr: Γράφουν τα αγράμματα ζώα για τροπολογία που ευνοεί τον Σαββίδη!! Και ενώ μόνοι τους καταγράφουν τις λεπτομέρειες, φθάνουν στο σημείο να μην αντιλαμβάνονται τι γράφουν.
Πηγή: korakia.blogspot.gr
Δεν είναι σαν τα μούτρα σας

Είναι λοιπόν μία τροπολογία που προβλέπει διαγραφή προστίμων για παλιές παραβάσεις και σχετίζονται με αστική συνυπευθυνότητα. Με βάση αυτή μπορεί και να διαγράφεται παλαιό πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ.

Πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε στην εταιρία ΠΡΙΝ αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης! Πρόστιμο που αφορά εταιρία την οποία ήδη έχει πουλήσει ο Ιβάν Σαββίδης στην Japan Tobacco. Άρα γιατί εμπλέκεται βρε ζώα ο Σαββίδης; Από πού; Πώς σχετίζεται με το πρόστιμο που δεν επιβλήθηκε επί δικής του ιδιοκτησίας, σε εταιρία που τώρα δεν του ανήκει;

Είναι μεγάλη η αγωνία τους να μειώσουν τον Σαββίδη, να βρουν κάτι για να του προσάψουν. Να τον κάνουν να φαίνεται σαν τον Μαρινάκη που κατηγορείται για μύρια όσα.

Όλα αυτά από τα λαμόγια, τους εκπροσώπους των εγκληματιών της Οργάνωσης, εκείνους που όποια και αν εγκληματική ενέργεια έγινε τα τελευταία δέκα χρόνια γύρω από το ποδόσφαιρο είναι μέσα! Τελευταίο παράδειγμα οι διαρρήξεις σε σπίτια παικτών που «έπρεπε» να λύσουν τα συμβόλαιά τους!

Διαβάστε ακόμη...