Οι διασυνδέσεις του Μπράνκο και η δοκιμασία των μεταγραφών

Από sfina.gr: Οι διασυνδέσεις του Μάριο Μπράνκο στην Πορτογαλία φαίνεται ότι αξιοποιούνται με πρώτες περιπτώσεις τον Ολιβέιρα από την Πόρτο και τον Ροντρίγκο Σοάρες από την Άβες.
Πηγή: sfina.gr
Οι διασυνδέσεις του Μπράνκο και η δοκιμασία των μεταγραφών

Αρχίζουν και κρίνονται και οι μεταγραφές του Πορτογάλου σιγά, σιγά. Τον χειμώνα πέτυχε στις επιλογές των Ολιβέιρα και Σφιντέρσκι, τον Ίνγκανσον και τον Μίσιτς θα περιμένουμε να τους δούμε καλύτερα στη νέα σεζόν.

Το πιο κρίσιμο τεστ του Μπράνκο, όμως, είναι φέτος το καλοκαίρι, αφού καλείται να επιμεληθεί τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την είσοδο της ομάδας σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδο με τους δύο Βραζιλιάνους τον 24χρονο Ίσμαελ Σίλβα και τον 26χρονο Ροντρίγκο Σοάρες. Και οι δύο βρίσκονται σε δυναμική ηλικία, αλλά οι μεταγραφές τους θα κριθούν όπως όλες μόνο μέσα στο... χορτάρι και όχι στους στατιστικούς πίνακες.

Είναι αλήθεια ότι ο προκάτοχός του Λούμπος Μίχελ στον τομέα των επιλογών παικτών είχε εντυπωσιακά ποσοστά ευστοχίας, φέρνοντας στη Τούμπα όλο τον βασικό κορμό του νταμπλ και των κυπέλλων το 2017 και το 2018. Η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...