ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά Κυπέλλων

Από inpaok.com: Μια άκρως ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά πραγματοποιήθηκε χθες (3/6) το βράδυ σε κέντρο εστίασης στην Τούμπα, όπου παρών ήταν και ο νέος Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά Κυπέλλων

Ο Άλκης Ησαϊάδης (αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ) δεξιώθηκε στελέχη της οικογένεια του Δικέφαλου για τη γιορτή του (αισίως έκλεισε τα 63 του) και μαζί τους είχαν όλα τα Κύπελλα και πρωταθλήματα που κέρδισαν φέτος τα τμήματα της ομάδας!

Παρόντες εκτός από τον νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τον Κωνσταντίνο Ζέρβα (ο οποίος είναι και μέλος του ΠΑΟΚ) ήταν ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Κυριάκος Κυριάκος (που πλέον κατεβαίνει υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στην Α' περιφέρεια Θεσσαλονίκης) από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αρκετά ακόμη πρόσωπα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

«Το παλιό σύνθημα λέει ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, ούτε τις ρίζες μας», τόνισε κάποια στιγμή ο Άλκης Ησαϊάδης.

«Το νέο σύνθημα όμως πρέπει να είναι ΠΑΟΚ και φρέσκα ψωμιά...», πρόσθεσε δείχνοντας τα φετινά τρόπαια του Δικέφαλου...

Διαβάστε ακόμη...