Σήμερα ο φιλικός αγώνας Γ.Ν. Παπαγεωργίου vs Βετεράνων ΠΑΟΚ

Από sfina.gr:Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφορετικός από τους άλλους διεξάγεται σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019. Η Ομάδα Ποδοσφαίρου των Παλαίμαχων του ΠΑΟΚ θα «αναμετρηθεί» με την Ομάδα του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, σε έναν αγώνα αφιερωμένο στα 20 χρόνια προσφοράς του Νοσοκομείου.
Πηγή: sfina.gr
Σήμερα ο φιλικός αγώνας Γ.Ν. Παπαγεωργίου vs Βετεράνων ΠΑΟΚ


Οι παίκτες των δυο ομάδων θα συμμετάσχουν σε έναν φιλικό αγώνα με στόχο να στείλουν το μήνυμα της υγείας, της πρόληψης, της ανθρωπιάς. Εξάλλου, το σλόγκαν της χρονιάς για το Νοσοκομείο, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του, είναι «Ένα Νοσοκομείο δίπλα στον άνθρωπο!».

Στο ραντεβού που έχει δοθεί την Δευτέρα, στις 17:00, στο γήπεδο του «Μακεδονικού», στην Ευκαρπία, η ομάδα ποδοσφαίρου του Γ.Ν. Παπαγεωργίου επιστρέφει δυναμικά μετά από τρία χρόνια. Οι παίκτες της, γιατροί, χειριστές ακτινολογικών μηχανημάτων και εργαζόμενοι στην τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου, δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην αναμέτρηση με τους ιστορικούς παίκτες του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γ.Ν. Παπαγεωργίου δημιουργήθηκε πριν από περίπου δεκατρία χρόνια και δραστηριοποιείται με τη στήριξη της Διοίκησης και του Σωματείου Εργαζομένων. Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του Νοσοκομείου, οι παίκτες της ενώνονται και πάλι, μετά από τρία χρόνια αποχής από τα γήπεδα.

Στη σημερινή αναμέτρηση, που με τόση αγωνία περιμένουν, θα έρθουν «αντίπαλοι» με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ όπως οι Κώστας Μπαλιούφας, Διονύσης Χασιώτης, Μιχάλης Λεοντιάδης, Γιώργος Γεωγιάδης, Στέφανος Μπορμπόκης, Γιώργος Τουρσουνίδης, Κώστας Λαγωνίδης, Γιάννης Γκιτσιούδης, Κώστας Ορφανός, Παύλος Δερμιτζάκης, Βαγγέλης Νάστος και Γιώργος Κούτσης.

Σημειώνεται ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει συνεχώς το κοινωνικό της πρόσωπο στο Νοσοκομείο και τους ασθενείς του. Αντιπροσωπεία των παικτών του αλλά και η μασκότ της ομάδας, ο «ΠΑΟΚάρας», επισκέπτεται τακτικά το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου τα τελευταία χρόνια, για να μοιράσει ευχές, δώρα και χαμόγελα σε νοσηλευόμενα παιδιά της Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ και της Β΄ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ.

Διαβάστε ακόμη...