Ο ΠΑΟΚ των ντέρμπι δεν φοβάται κανέναν

Από paok24.com: Πλέον οι φορείς αποφάσισαν και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το repeat κόντρα σε πολλούς, ενώ έχουμε και εκλογές στην ομοσπονδία.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ των ντέρμπι δεν φοβάται κανέναν

Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε τελικά ότι το πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα 14 ομάδων στη Superleague και το βασικότερο είναι ότι ο πρωταθλητής θα βγει μέσα από play-off των ομάδων από την πρώτη έως την έκτη θέση. Με άλλα λόγια ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν έναν μαραθώνιο 36 αγώνων, κάτι που χρειάζεται μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, μεγαλύτερη ενέργεια σε κατανομή δυνάμεων και πολύ περισσότερο την καλύτερη διαχείριση μέσα στη σεζόν ανάμεσα στις διοργανώσεις.

Παρότι ο ΠΑΟΚ είναι η σταθερότερη ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, παρότι ο ΠΑΟΚ φέτος κέρδισε όλα τα ντέρμπι εκτός από τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που έπαιζε με 10 παίκτες από το 32ο λεπτό, παρότι κέρδισε αήττητος το πρωτάθλημα του 2018-19, παρότι έχασε το περσινό πρωτάθλημα στα δικαστήρια και πήρε τα δύο κύπελλα του 2018 και του 2019 στην έδρα της αντιπάλου του, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να υποβαθμίσουν την δύναμη των νταμπλούχων Ελλάδας.

Μέσα στις προηγούμενες μέρες εξ αρχής διαβάσαμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να βγαίνει ο πρωταθλητής από τα play-off. Κι όμως είχαν το θράσος να το πουν αυτό για έναν ΠΑΟΚ που ζητά κάτι τέτοιο από την έναρξη των play-off στην Ελλάδα. Η πάγια θέση του ΠΑΟΚ ήταν ότι εάν υπάρχουν play-off στο πρωτάθλημα πρέπει να παίζει και ο πρωταθλητής και όχι να ξεκινά τις διακοπές του από τον Απρίλιο. Ο ΠΑΟΚ επίσης ζήτησε και πέτυχε να μπουν στα play-off και οι ομάδες της 5ης και της 6ης θέσης, κάτι που δείχνει ότι θέλει ο πρωταθλητής να κριθεί και με περισσότερες ομάδες, ώστε να θυμίζει και λίγο πρωτάθλημα και όχι μία κλειστή λίγκα ή ένα κλειστό τουρνουά που μπορεί να μετρήσουν και οι σχέσεις των ομάδων διοικητικά.

Τέλος, ένα ακόμα παράλογο μέσα στην εβδομάδα είναι οι διαρροές για τις δηλώσεις του κ. Γεωργίου. Διαβάσαμε ότι σκέφτονται οι δύο ΠΑΕ (ΑΕΚ και ΟΣΦΠ) να διερευνήσουν τις δηλώσεις του πρώην προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης. Καταντά τουλάχιστον αστείο, όταν και οι δύο ομάδες κατά καιρούς έχουν πάρει πολλές φορές παίκτες από τις δύο ομάδες, ενώ όλοι είδαν και τα δικά τους παιχνίδια κόντρα στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη.

Άλλωστε αυτή η ετερόκλητη συμμαχία των δύο ομάδων, δεν έχει μεγάλη σημασία στα πλαίσια της Superleague, αλλά στις εκλογές της ΕΠΟ που έρχονται μέσα στο 2020 και ίσως εκεί δούμε την συμμαχία να παίρνει σάρκα και οστά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...