Ιστορική πρόκριση με «ασπρόμαυρο» χρώμα

Από paok24.com: Η Εθνική γυναικών διέλυσε και το Λουξεμβούργο με 27-14 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του EURO 2020.
Πηγή: paok24.com
Ιστορική πρόκριση με «ασπρόμαυρο» χρώμα

Με πανηγυρικό τρόπο και τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Φιλίππειο της Βέροιας η εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών πήρε την πρόκριση για την κύρια προκριματική φάση του EURO 2020.

Μετά τις νίκες επί Ισραήλ και Φινλανδίας η Ελλάδα επικράτησε άνετα με 27-14 και του Λουξεμβούργου, με την γαλανόλευκη να έχει στη σύνθεση της και πέντε παίκτριες του νταμπλούχου ΠΑΟΚ (Ράτσικα, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου, Ζύγουρα, Σαμολαδά).

Μάλιστα, η Ζυγούρα με τέσσερα γκολ ήταν η τρίτη σκόρερ της εθνικής μας στην αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο, με τις Μάστακα και Μούρνου να πετυχαίνουν από πέντε γκολ η καθεμία.

Ελλάδα (Δανήλος): Κεπεσίδου, Αργυροπούλου 1, Καραχαρίση, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου, Ζυγούρα 4, Σαμολαδά 1, Ράτσικα, Βασιλειάδου 4, Μούρνου 5, Καρέλα 1, Φράγκου, Ανδρίτσου, Μανιά 3, Τσάκαλου 5, Μάστακα 3.

Λουξεμβούργο (Στοτ): Νταουταζ, Ντίκς Ετόγκα, Γκραν, Χουρέμιοβιτς, Γιούνγκ, Κιρτζ, Μοντέιρο, Ράντοντσιτς, Σιλτ 3, Βέλτερ 1, Βίλεμς 1, Τζ. Βιρτζ 5, Κ. Βιρτζ 2, Ζέιμετζ 2, Ζουκ.

Διαβάστε ακόμη...