Όταν το Παλατάκι γιορτάζει...

Από acpaok.gr: Το στολίδι της Πυλαίας, ο ναός των φίλων του Δικεφάλου, το μεγαλύτερο κλειστό ιδιόκτητο γήπεδο στην Ελλάδα με χωρητικότητα 8.500 θέσεων (10.200 θέσεις όρθιων), το PAOK Sports Arena ή αλλιώς το Παλατάκι μας.
Πηγή: acpaok.gr
Όταν το Παλατάκι γιορτάζει...

Ένα γήπεδο το οποίο δεν κατέστη εφικτό να «ζήσει» όσες χαρές του άξιζαν αλλά τα τελευταία χρόνια αυτό αρχίζει να αλλάζει.

Το 2015 η ομάδα Χάντμπολ του Δικεφάλου κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται στο Παλατάκι με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει την ΑΕΚ με σκορ 29-27 σε ένα επεισοδιακό τελικό.

Τα πανηγύρια στο Παλατάκι συνεχίστηκαν με το τμήμα Βόλεϊ της ομάδας, το οποίο κατέκτησε τρεις χρονιές σερί το Πρωτάθλημα Ελλάδος (2015, 2016, 2017), με τις δύο από αυτές ο Δικέφαλος να στέφεται πρωταθλητής στο σπίτι του το Παλατάκι την πρώτη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και την δεύτερη με τον Φοίνικα Σύρου. Στον τελικό των play-offs του 2015 απέναντι στον Ολυμπιακό έσπασε και το ρεκόρ προσέλευσης με το Παλατάκι να είναι κατάμεστο με 10,237 φιλάθλους του Δικεφάλου.

Δύο χρόνια αργότερα το τμήμα Χάντμπολ κατακτούσε το πρωτάθλημα στον αλήστου μνήμης τελικό κόντρα στον Διομήδη Άργους, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι.

Φέτος, ήταν σειρά της ομάδας Πάλης να πανηγυρίσει στο PAOK Sports Arena το τρίτο σερί Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία ανδρών και να αποδείξει ότι ο ΠΑΟΚ είναι κυρίαρχος στο άθλημα.

Με την ελπίδα ότι τα πανηγύρια στο Παλατάκι θα πολλαπλασιαστούν τα επόμενα χρόνια υποχρέωση όλων μας είναι σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση οποιουδήποτε τμήματος του ΠΑΟΚ μας να δίνουμε βροντερό παρόν. Ως γνωστόν ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.

Διαβάστε ακόμη...