Μια… φουρνιά χρυσάφι

Από inpaok.com: Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε την εκπληκτική της σεζόν η Κ-19 του ΠΑΟΚ, καθώς μετά την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος υποδομών, οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία, κατέκτησαν την τρίτη θέση στο φημισμένο τουρνουά «Youth Cup», που διεξάγεται υπό την αιγίδα της FIFA.
Πηγή: inpaok.com
Μια… φουρνιά χρυσάφι

H συγκεκριμένη... φουρνιά του Δικεφάλου απέδειξε από την περσινή σεζόν, ότι αποτελεί μια από τις καλύτερες των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι οι παίκτες του Δικεφάλου, αποτελούν την βάση της Εθνικής Νέων.

Συγκεκριμένα οκτώ ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, λογίζονται ως βασικά στελέχη της Εθνικής Νέων, που πρόσφατα διεκδίκησε με αξιώσεις την παρουσία της στα τελικά του Elite Round.

Οι εμφανίσεις των νεαρών αθλητών του Δικεφάλου, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφού το τελευταίο διάστημα ανανεώθηκαν αρκετά συμβόλαιο βασικών στελεχών της Κ19 των «ασπρόμαυρων», με τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη να είναι ο τελευταίος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο, προκειμένου στο μέλλον να αποτελέσουν την βάση του Δικεφάλου, ως τα next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...