Λέο Ζαμπά: Στην καλύτερη Λάτιν ενδεκάδα του Europa League!

Από thessports.gr: H ιστοσελίδα balonlatino.net, που ασχολείται τα... επιτεύγματα των Λάτιν ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, "ψήφισε" και παρουσίασε την καλύτερη ενδεκάδα των παικτών, που συμμετείχαν στο φετινό Europa League.
Πηγή: thessports.gr
Λέο Ζαμπά: Στην καλύτερη Λάτιν ενδεκάδα του Europa League!

Μεταξύ αυτών συμπεριλήφθηκε και ο Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ, ως ο κορυφαίος δεξιός εξτρέμ της διοργάνωσης, με την ιστοσελίδα να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μπορεί ο Ζαμπά να είναι ο πιο άγνωστος ποδοσφαιριστής αυτής της ιδανικής ενδεκάδας, αλλά είναι ο ποδοσφαιριστής που άφησε άριστες εντυπώσεις στους αγώνες που έπαιξε και ήταν το καλύτερο δεξί χαφ από τους Λατίνους που αγωνίστηκαν στη διοργάνωση.

Η ομάδα του δεν κατάφερε να περάσει από τη φάση των ομίλων αλλά ο ίδιος έκανε το καλύτερο δυνατό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια, σκόραρε δυο φορές και δημιούργησε άλλα τρία γκολ μοιράζοντας τρεις ασίστ».

Αναλυτικά η ενδεκάδα:

Νέτο (Βαλένθια), Ντέιβιντ Άμπραχαμ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ραμίρο Φούνες Μόρι (Βιγιαρεάλ), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Σίντνεϊ (Μπέτις), Έβερ Μπανέγα (Σεβίλλη), Λούκας Τορέιρα (Άρσεναλ) Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Μπέτις), Γουίλιαν (Τσέλσι), Λέο Ζαμπά (ΠΑΟΚ) και Εμίλιο Ζελάγια (Απόλλων Λεμεσού).

Διαβάστε ακόμη...