Παπαβασιλείου: «Οι ακαδημίες μεγαλώνουν όπως η πρώτη ομάδα»

Από arenafm.gr : Ο τεχνικός της ομάδας Κ15 του ΠΑΟΚ, Απόστολος Παπαβασιλείου, φιλοξενήθηκε στον Arena 89.4 μιλώντας τόσο για τη συμμετοχή στο Τουρνουά του Κατάρ όσο και για την εικόνα που είδαν εκεί από την προετοιμασία για το επερχόμενο Μουντιάλ.
Πηγή: arenafm.gr
Παπαβασιλείου: «Οι ακαδημίες μεγαλώνουν όπως η πρώτη ομάδα»

Για το ταξίδι και τη συμμετοχή στο τουρνουά του Κατάρ σχολίασε: «Έχεις να κερδίσεις κάτι αλλά και να δώσεις με τη συμμετοχή σε αυτού του είδους τα τουρνουά. Οι εγκαταστάσεις, τα γήπεδα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για όλους μας. Οι αναμετρήσεις γίνονταν νωρίς το πρωί λόγω της υψηλής θερμοκρασίας».

Για την εικόνα της πόλης και τα έργα ενόψει Μουντιάλ απάντησε: «Η πόλη είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο λόγω του Μουντιάλ. Τα έργα είναι σε εξέλιξη κι έτσι όλοι ζουν και αναπνέουν γι’ αυτό το θεσμό που θα πραγματοποιηθεί χειμώνα».

Για την εικόνα των ακαδημιών αλλά και της πρώτης ομάδας απάντησε: «Ορισμένα τμήματα οι υποχρεώσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη. Από την άλλη όμως άλλα τμήματα ολοκληρώνουν τις προπονήσεις τους για φέτος. Όπως μεγαλώνουν οι ακαδημίες έτσι μεγαλώνει και η πρώτη ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...