ΠΑΟΚ: «Πάγωσε» του Ίσμαελ Σίλβα

Από sdna.gr: Στον... πάγο μπαίνει στην παρούσα φάση η περίπτωση του Ίσμαελ Σίλβα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να στρέφουν την προσοχή τους και σε άλλες υποθέσεις.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: «Πάγωσε» του Ίσμαελ Σίλβα

Μια σημαία της Βραζιλίας του Γιώργου Σαββίδη άναψε για τα καλά την «φωτιά» στα μεταγραφικά του Δικεφάλου και λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ της Αχμάτ Γκρόζνι, Ίσμαελ Σίλβα.

Αν και ο 24χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ο ΠΑΟΚ... ψάχτηκε για τα δεδομένα της υπόθεσής του, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τη ρωσική ομάδα.

Και μπορεί τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών να έκαναν λόγο για συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών, ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στην παρούσα φάση, οι συζητήσεις με φόντο την ενδεχόμενη μετακίνηση του Σίλβα στον ΠΑΟΚ έχουν «παγώσει» για διάφορους λόγους και δεν υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη στο ζήτημα.

Μάλιστα και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αποφεύγουν τεχνηέντως όλο αυτό το διάστημα να πάρουν θέση επί της υπόθεσης δεδομένου πως όλα ήταν ανοιχτά τις προηγούμενες ημέρες.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου πάντως ήδη έχουν στραφεί και σε άλλες περιπτώσεις, εξετάζοντας όλες τις πιθανές λύσεις που μπορούν να φέρουν ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, εκεί που θεωρητικά πέφτει το βάρος στην παρούσα φάση.

Διαβάστε ακόμη...