Ο ΠΑΟΚ των 5,000 αθλητών...

Απο acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ ευρισκόμενος στην καλύτερη κατάσταση της ιστορίας του, με τμήματα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά να διεκδικούν τίτλους και να κάνουν πρωταθλητισμό, έχοντας επιπλέον ακαδημίες που πρωταγωνιστούν και, παράλληλα, μεταλαμπαδεύουν στα αετόπουλα την αγάπη για τα 4 γράμματα.
Πηγή: acpaok.gr
Ο ΠΑΟΚ των 5,000 αθλητών...

Ο Δικέφαλος του Βορρά που είναι «παράδεισος» για κάθε αθλητή και όχι μόνο, το ερασιτεχνικό σωματείο με την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία, που δεν είναι άλλη από την Τούμπα και το Παλατάκι, στο οποίο Παλατάκι απασχολούνται τρία άτομα προσωπικό και συντηρούν το γήπεδο, όταν σε μικρότερου μεγέθους γήπεδα απασχολούνται 40-50 άτομα, ενώ και τα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας λειτουργούν με δύο γραμματείς ως προσωπικό. Ο ΠΑΟΚ με χρηστή διοίκηση καταφέρνει είναι καθαρός απέναντι σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και δημόσιο, και παράλληλα να είναι ανταγωνιστικός και να διεκδικεί πρωταθλήματα σχεδόν σε όλα τα αθλήματα τα οποία καλλιεργεί και να προσφέρει αθλητική στέγη στην νεολαία της Θεσσαλονίκης.

Με την συνεργασία της «μάνας» του Συλλόγου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, και προσωπικά του Προέδρου κ. Θανάση Κατσαρή να είναι άψογη με την διοίκηση της ΠΑΕ, με όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια να είναι μία γροθιά ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον για ένα ακόμη μεγαλύτερο, αλλά πάντα περήφανο Σωματείο.

Διαβάστε ακόμη...