«Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του ουκρανικού πρωταθλήματος»

Από paok24.com: Η αναφορά ουκρανικής ιστοσελίδας στον Εβγέν Χατσερίδη και στην διαφαινόμενη αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
«Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του ουκρανικού πρωταθλήματος»

Μπορεί στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ να μην κατάφερε να δικαιώσει ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες των ανθρώπων του Δικεφάλου, αλλά στην Ουκρανία εξακολουθούν να εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον Εβγέν Χατσερίδη!

Ενδεικτικό, είναι το κείμενο που φιλοξενεί εδώ και λίγη ώρα η ιστοσελίδα "euro.com.ua", το οποίο φέρει τον τίτλο "Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποδεσμεύσει τον Χατσερίδη".

Σε ότι αφορά το κείμενο, μεταξύ άλλων αναφέρει: "Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του ουκρανικού πρωταθλήματος στο πρόσφατο παρελθόν, ο Εβγέν Χατσερίδης, ίσως μείνει χωρίς ομάδα στο κοντινό μέλλον".
In the recent past, one of the best defenders of the Ukrainian championship, Yevgeny Khacheridi, may be without a team in the near future.

Η ηγεσία του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυσαρεστημένη με τον ποδοσφαιριστή και εξαιτίας αυτής της σύγκρουσης, ο Χατσερίδης δεν έπαιξε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για περισσότερους από έξι μήνες. Παρά το ότι το συμβόλαιο του Ουκρανού ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια, στο κοντινό μέλλον θα είναι ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σεζόν που τελείωσε, ο Χατσερίδης αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια, τα οποία δεν ήταν αρκετά για τον ίδιο προκειμένου να πάρει το χρυσό μετάλλιο του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας".

Το τελευταίο βέβαια, δεν είναι καθόλου ακριβές. Ποια είναι η αλήθεια; Ο Ουκρανός στόπερ δεν θέλησε να πάρει μέρος στη φιέστα της Τούμπας μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό παρότι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και ουδέποτε τέθηκε εκτός ομάδας, ενώ την ημέρα που ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου, ο ίδιος βρισκόταν οικογενειακώς στις... Μαλδίβες!

Διαβάστε ακόμη...