Σπάσιτς: «Ο Μάρκοβιτς μπορεί να βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Σλάτζαν Σπάσιτς μίλησε στον ARENA FM 89.4, για την ποδοσφαιρική αξία του Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη και στη Σερβία φημολογείται πως συζητάει με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
Σπάσιτς: «Ο Μάρκοβιτς μπορεί να βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς: «Διάβασα σήμερα σε αθλητικές εφημερίδες πως είναι στη Θεσσαλονίκη και συζητάει με τον ΠΑΟΚ. Κάτι συγκεκριμένο όμως δεν υπάρχει. Γράφουν πάντως ότι συζητάει με την ομάδα ο ποδοσφαιριστής».

Για την καθοδική πορεία του Σέρβου: «Ο Μάρκοβιτς ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Σερβία, όταν πήγε από την Παρτιζάν στη Μπενφίκα. Έκανε τρία χρόνια πού καλά εκεί και τον αγόρασε η Λίβερπουλ. Είχε κάποιους τραυματισμούς όμως μετά, στην Αγγλία το ποδόσφαιρο είναι πιο δύσκολο, έπαιξε στην αρχή λίγο, αλλά μετά χάθηκε. Από τότε η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα. Δεν πέτυχε όσα περιμέναμε, η ποδοσφαιρική αξία του είναι πολύ μεγάλη όμως. Εγώ πίστεψα πως μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα στην καριέρα του πάντως».

Για τη θέση στην οποία αγωνίζεται κι αν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως πρέπει να πάρει την ευκαιρία για να παίξει περισσότερα παιχνίδια. Δεν έχει χάσει την αξία του, αλλά σίγουρα θέλει μια επανεκκίνηση. Θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ πιστεύω, πως μπορεί να τον βοηθήσει πολύ. Όταν τον έβλεπα ότι στη Λίβερπουλ τον έβαζαν πίσω από τον επιθετικό, δεν μου άρεσε. Παίζει καλύτερα ως δεξί εξτρέμ. Βοηθάει πολύ την ομάδα όταν παίζει σε εκείνη τη θέση».

Για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ κέρδισε το νταμπλ φέτος. Δεν είχαμε τύχη με τη Μπενφίκα για να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έδωσε πολλούς πόντους στην Ελλάδα. Ήταν άτυχος που πολλοί παίκτες τραυματίστηκαν, αλλά του χρόνου αν κρατήσει τον κορμό της ομάδας και φέρει 3-4 παίκτες καλούς, θα πάει ακόμη καλύτερα στην Ευρώπη. Έχουμε έναν πολύ καλό Πρόεδρο, όλοι στη Σερβία συζητάμε για τον ΠΑΟΚ, που έγινε ξανά πρώτος. Πιστεύω ήταν άξιος φέτος για να πάρει το νταμπλ. Δίκαια το πήρε. Μακάρι να συνεχίσει και του χρόνου με τον ίδιο ρυθμό».

Διαβάστε ακόμη...