Ο Μελίσσας επιστρέφει ή πάει… Μπέο;

Απο sfina.gr: Ο δανεισμός του Νίκου Μελίσσα στη Λαμία έληξε και θεωρείται απίθανο να τον δανείσει εκ νέου ο ΠΑΟΚ στην ομάδα της Φθιώτιδας.
Πηγή: sfina.gr
Ο Μελίσσας επιστρέφει ή πάει… Μπέο;

Έτσι, επιστρέφει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Αλλά, επιστρέφει;

Είναι σημαντικό το ερώτημα.

Με δεδομένο ότι οι δύο πρώτες θέσεις στη θέση των τερματοφυλάκων καλύπτονται από τον Πασχαλάκη και από τον άρτι αφιχθέντα από την Ξάνθη, Ζίφκοβιτς, ο Μελίσσας έχει ελάχιστες πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στον Δικέφαλο.

Ο Νίκος δεν είναι πια ένας "νεαρός, ταλαντούχος" τερματοφύλακας. Έκλεισε τον περασμένο Φεβρουάριο τα 26 του! Έχει πλέον αρκετή εμπειρία από την Super League και επομένως θα ήθελε παίζει τακτικά.

Επομένως, δύσκολα θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, έστω κι αν ο Λουτσέσκου τον συμπεριλάβει αρχικά στους παίκτες της προετοιμασίας (κάτι που δεν είναι βέβαιο και αυτό).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την Ελλάδα έχει ήδη δεχθεί το ενδιαφέρον της Ξάνθης για να καλύψει το κενό του Ζίφκοβιτς, αλλά και από τον Βόλο, του Μπέου.

Ο Μελίσσας, όμως, εξετάζει και την περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Η όποια απόφαση του τερματοφύλακα σε σχέση, ασφαλώς, με τις αποφάσεις του Λουτσέσκου, πρέπει να σταθμισθεί κατά το δυνατόν συντομότερα, γιατί ο καιρός περνάει και οι προετοιμασίες των ομάδων ξεκινούν σε λιγότερο από ένα μήνα.

Διαβάστε ακόμη...