«Όνειρό μου να σκοράρω με την Εθνική»

Από paok24.com:Όλα όσα δήλωσε ο Ευθύμης Κουλούρης
Πηγή: paok24.com
«Όνειρό μου να σκοράρω με την Εθνική»

Ο... μπομπέρ της Super League, Ευθύμης Κουλούρης, λίγο προτού ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, μετά τον δανεισμό του στον Ατρόμητο, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, μίλησε για την παρουσία του στην Εθνική και το όνειρό του να σκοράρει με την φανέλα της γαλανόλευκης.
Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Άγγελο Αναστασιάδη στην φιλική αναμέτρηση με την Τουρκία, με τον Κουλούρη να μιλάει για την μέχρι τώρα παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καταρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δώσουμε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα, θέλουμε να δούμε τις δυνάμεις μας ενόψει των προκριματικών. Είναι ένα καλό τεστ, για να δούμε τα λάθη μας ενόψει των επίσημων αγώνων. Μια εβδομάδα στην Ολλανδία μας έκανε καλό, ήμασταν τουλάχιστον αρκετοί, αφού θα έρθουν να μας βρουν και τα υπόλοιπα παιδιά.

Οι παίκτες της Super League ήμασταν σε απραξία και μας έκανε καλό αγωνιστικά η προετοιμασία, ώστε να έρθουμε στην κατάσταση που πρέπει. Εκτός αυτού, ήμασταν όλοι μαζί και ήρθαμε πιο κοντά».

Όλοι είναι παίκτες που αξίζουν να βρεθούν στην 11αδα, έτοιμοι. Εγώ θέλω να βρεθώ στην αρχική σύνθεση και να σκοράρω, είναι όνειρό μου αυτό, αλλά θα τα δούμε όλα αυτά στην πορεία, πως θα τα πάμε και με την Ιταλία. Θέλουμε να είμαστε νικητές».

Διαβάστε ακόμη...