Συμμαχία ΑΕΚ-ΟΣΦΠ κατά ΠΑΟΚ

Από inpaok.com:Η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε από πέρυσι, συνεχίστηκε φέτος και θα κορυφωθεί του χρόνου!
Πηγή: inpaok.com
Συμμαχία ΑΕΚ-ΟΣΦΠ κατά ΠΑΟΚ

Τη χρονιά που πέρασε ήταν πιο εμφανής η συμμαχία των δύο ομάδων του κέντρου, δίπλα στις οποίες συντάχθηκε και ο Παναθηναϊκός, στην αναβίωση του ΠΟΚ κατά του ΠΑΟΚ.

Πέρυσι ο Ολυμπιακός έκανε «πλάτες» στην ΑΕΚ για να κλέψει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, με το θέατρο του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα. Από εκείνη την ιστορία ευνοήθηκε ξεκάθαρα η «ένωση».

Φέτος ο Ολυμπιακός στήριξε την ΑΕΚ στην υποψηφιότητα του Μηνά Λυσσάνδρου για την προεδρία της Super League και της έδωσε την ψήφο του. Το ίδιο έκανε και ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα να συνεργαστούν οι τρεις μεγάλες ομάδες του κέντρου για να τεθούν απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Πιο πρόσφατα, μετά τον τελικό του Κυπέλλου η ΑΕΚ έθεσε θέμα απομάκρυνσης του Περέιρα από την ΚΕΔ και ο πρώτος σύμμαχος που βρήκε ήταν ο Ολυμπιακός! Μάλιστα στις διαρροές που έδιναν στα ΜΜΕ, τους ξέφυγε ότι ίσως μπορούν με ψήφους 9-8 να επιμείνουν στην απομάκρυνση του Πορτογάλου (κάτι που δεν πέρασε τελικά αφού η FIFA και η UEFA έδωσαν άλλον ένα χρόνο παράταση στον Περέιρα), με τα νούμερα να δείχνουν ξεκάθαρα την συνεργασία της «ένωσης» με τους Πειραιώτες.

Η συμμαχία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αναμένεται να κορυφωθεί του χρόνου, καθώς το Φθινόπωρο του 2020 υπάρχουν οι εκλογές της ΕΠΟ και εκεί αναμένεται να υπάρξει η τοπ συνεργασία των ανθρώπων του Μαρινάκη με εκείνους του Μελισσανίδη!

Ακόμη και έτσι όμως δεν μπορούν να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τους έκανε πλάκα φέτος κερδίζοντας το νταμπλ και μάλιστα παίρνοντας το πρωτάθλημα αήττητος με το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της Α’ Εθνικής!

Διαβάστε ακόμη...