Πρωταθλητής... και δίπλα στον συνάνθρωπο...

Από acpaok.gr: Tην Κυριακή 7 Απριλίου στο Γηπέδου της Τούμπας πραγματοποιήθηκε η «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ», κατά την οποία συγκεντρώθηκαν πάνω από 100 τόνοι τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων των πέντε Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα, των Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, Ν. Κρήνης & Καλαμαριάς, Κασσανδρείας & Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης.
Πηγή: acpaok.gr
Πρωταθλητής... και δίπλα στον συνάνθρωπο...

Η δράση αυτή ήταν δράση ολόκληρου του Οργανισμού του ΠΑΟΚ, ο οποίος αντί άλλης εκδήλωσης για τον εορτασμό των 93 χρόνων, προσέφερε και στήριξε το κοινωνικό σύνολο, αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο που παράγουν η Εκκλησία γενικότερα και οι Ιερείς Μητροπόλεις της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης ειδικότερα.

Ο ΠΑΟΚ με την συγκεκριμένη του δράση, την οποία πραγματοποεί εδώ και 8 σερί χρόνια με συνεχώς αυξητικές τάσεις, όχι απλώς πρωτοπορεί, αλλά δεν βρίσκεται σωματείο να τον αντιγράψει σ'αυτό το μέγεθος της ενέργειας. Ο ασπρόμαυρος Δικέφαλος του Βορρά είναι πρωταθλητής όχι μόνο μέσα στα γήπεδα αλλά και εκτός αυτών, όπως τον έχει τάξει η καταγωγή του και η μοίρα του.

Πάνω από 100 τόνοι τροφίμων, τα οποία μαζεύτηκαν και φέτος αποδεικνύουν ότι το εγχείρημα έχει αγκαλιαστεί τόσο από τον απλό οπαδό του ΠΑΟΚ, όσο και από τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος γενικότερα, οι οποίοι στο πρόσωπο του ΠΑΟΚ βλέπουν τον καλύτερο πρεσβευτή ανθρωπιάς, ο οποίος στέκεται πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο.

Καταλητικός παράγοντας επιτυχίας ο κεντρικός χορηγός το κανάλι OPEN και φυσικά η έμπρακτη στήριξη του κ. Ιβάν Σαββίδη προσωπικά.

Διαβάστε ακόμη...