Πήγε να την πατήσει όπως στη Στεάουα

Από sfina.gr: Και όταν έπαιζε στη Στεάουα ο Βαρέλα ο μάνατζέρ του, του είχε... φουσκώσει τα μυαλά με υποσχέσεις για μεταγραφή σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.
Πηγή: sfina.gr
Πήγε να την πατήσει όπως στη Στεάουα

Γι' αυτό τον λόγο ο ιδιοκτήτης της ρουμανικής ομάδας Τζίτζι Μπεκάλι τον είχε αφήσει τρεις μήνες εκτός ομάδας, μέχρι τελικά που βρέθηκε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2016 και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Μπεκάλι ανέβασε την προσφορά του και τον πήρε στη Τούμπα.

Βάση του Λουτσέσκου η άμυνα

Αναπάντεχα χαρμόσυνο νέο ήταν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου η παραμονή του Βαρέλα. Θεωρεί μεγάλη υπόθεση, ότι θα χτίσει την ομάδα, έχοντας ως βάση την σταθερότητα της άμυνας, που ήταν και το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ κατά την τελευταία τριετία της κατάκτησης των τίτλων.

Έστω και από... σπόντα η μεγάλη επιθυμία του να μείνει ο Βαρέλα πραγματοποιήθηκε και έτσι έχει ένα προβληματισμό λιγότερο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ο Βαρέλα, ο Κρέσπο, ο Μάτος από τον δεύτερο χρόνο άρχισαν να βρίσκονται με... κλειστά τα μάτια. Θα συνεχίσουν να παίζουν μαζί για τέταρτο χρόνο και λογικά η άμυνα θα «δέσει» ακόμα περισσότερο, αποτελώντας την αφετηρία για νέες επιτυχίες.

Διαβάστε ακόμη...