Ετοιμάζονται Λύρατζης-Μιχαηλίδης

Aπό paok24.com: Μεγάλο θέμα για τον ΠΑΟΚ και πολλές συζητήσεις για το μέλλον...
Πηγή: paok24.com
Ετοιμάζονται Λύρατζης-Μιχαηλίδης

Μέσα στην προσπάθεια να συγκροτηθεί το νέο ρόστερ του ΠΑΟΚ για το 2019-2020, οι άνθρωποι του Δικεφάλου πρέπει να πάρουν αποφάσεις και για το αν θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας κ19.

Η απόφαση είναι σύνθετη, αφού έχει να κάνει με τις ανάγκες των μεγάλων σε θέσεις, αλλά και με τις δυνατότητες που έχουν οι νεαροί σπουδαίοι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα και τις ανάγκες που υπάρχουν, οι Λύρατζης (δεξί μπακ) και Μιχαηλίδης (στόπερ) έχουν τις πιο πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν την χρονιά συμμετέχοντας στην προετοιμασία. Για τον Λύρατζη θυμίζουμε ότι από σήμερα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της εθνικής ελπίδων του Αντώνη Νικοπολίδη.

Από εκεί και πέρα ξεκάθαρος στόχος του ΠΑΟΚ για πολλά από αυτά τα πολύ ικανά παιδιά είναι να δοθούν δανεικοί σε ομάδες superleague. Έχει αποδειχθεί ότι αυτός ο δρόμος οδηγεί πιο εύκολα στην ανδρική ομάδα του Δικεφάλου. Επιπροσθέτως, υπάρχει σιγουριά ότι πολλοί παίκτες της κ19 μπορούν να σταθούν και να πρωταγωνιστήσουν σε άλλες ελληνικές ομάδες. Ο Βόλος είναι μία από αυτές τις ομάδες που ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη...