Δεν αποκλείεται η “μετακόμιση” στο Καυταντζόγλειο ακόμα και στα μέσα της νέας σεζόν

Από sfina.gr: Η «μετακόμιση» του ΠΑΟΚ στο Καυταντζλόγλειο δεν αποκλείεται να γίνει και κατά την διάρκεια της νέας χρονιάς, εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο.
Πηγή: sfina.gr
Δεν αποκλείεται η “μετακόμιση” στο Καυταντζόγλειο ακόμα και στα μέσα της νέας σεζόν

Η μεταφορά στο Καυταντζόγλειο από την αρχή της νέας σεζόν πήρε αναβολή, επειδή απαιτείται η ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης, με την οποία θα επιτρέπεται ο συμψηφισμός των έργων που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο Στάδιο με το προβλεπόμενο ενοίκιο και θα ξεπερνιέται το εμπόδιο του ισχύοντα νόμου που προβλέπει ότι η ομάδα που θα «νοικιάσει» το στάδιο θα πρέπει να καταβάλλει σε κάθε αγώνα το 15% επί των ακαθάριστων εσόδων από εισιτήρια και διαφημίσεις.

Εάν όμως ψηφιστεί η ρύθμιση εγκαίρως και παράλληλα πάρει οριστική έγκριση μέχρι το τέλος του έτους το ειδικό χωρικό σχέδιο της νέας Τούμπας τότε θα εξεταστεί από την διοίκηση εάν είναι σκόπιμη η μεταφορά της έδρας ακόμα και στα μέσα της νέας σεζόν στο Στάδιο.

Σημειώνουμε, ότι τα έργα που θα κάνει ο ΠΑΟΚ χρειάζονται ένα τρίμηνο για να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο πως οι αγώνες του ΠΑΟΚ στα προκριματικά και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ή του Γιουρόπα Λιγκ, εάν ου μη γένοιτο αποκλειστεί, όπως και ο πρώτος γύρος του νέου πρωταθλήματος, θα γίνουν στη Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...