‘Αρνεσεν: «Ο Κουλούρης είναι στη λίστα μας, όπως και άλλοι 10 στράικερ»

Από sfina.gr:Ο ΠΑΟΚ είναι «ανοιχτός» σε προτάσεις από το εξωτερικό για την παραχώρηση του Ευθύμη Κουλούρη. Έχει ενημερωθεί αρμοδίως από την διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και ο μάνατζέρ του.
Πηγή: sfina.gr
‘Αρνεσεν: «Ο Κουλούρης είναι στη λίστα μας, όπως και άλλοι 10 στράικερ»

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά στο Βέλγιο τον τελευταίο καιρό για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ και παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, τοποθετήθηκε επίσημα, μιλώντας στη «Live», για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της βελγικής ομάδας για τον Έλληνα διεθνή στράικερ.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι, ότι στη παρούσα φάση δεν έχουμε πρόθεση να καταθέσουμε πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Ευθύμη Κουλούρη, εκφράζοντας το ενδιαφέρον μας.

Είναι ικανός στράικερ, έχω προσωπική εικόνα για τις δυνατότητές του, βρίσκεται μέσα στη μεταγραφική λίστα μας, αλλά, επαναλαμβάνω, πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της Άντερλεχτ να εμπλακούμε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του παίκτη» είπε αρχικά, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

«Θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα»

Και πρόσθεσε: «Το όνομα του Κουλούρη συμπεριλαμβάνεται στη μεταγραφική λίστα μας, στην οποία, όμως, υπάρχουν άλλα δέκα ονόματα στράικερ. Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άμεσο ενδιαφέρον. Οι μεταγραφές δεν είναι μία στατική διαδικασία.

Θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα για όλους τους στράικερ, που μας ενδιαφέρουν και αναλόγως θα αποφασίσουμε για το εάν θα επιδείξουμε έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Κουλούρη».

Σημειώνουμε, πως σύμφωνα με δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου, για τον Κουλούρη ενδιαφέρεται και η Σταντάρ Λιέγης.

Διαβάστε ακόμη...