Ηχηρή απάντηση ΠΑΟΚ στην προπαγάνδα!

Από thessports.gr: Ο «συνασπισμός» Ολυμπιακού και ΑΕΚ προσπάθησε να «χρεώσει» στον ΠΑΟΚ τον Μέλο Περέιρα, ωστόσο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.
Πηγή: thessports.gr
Ηχηρή απάντηση ΠΑΟΚ στην προπαγάνδα!

Μιλώντας στην εφημερίδα FORZA, ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι ευχαριστημένοι με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι υπήρξαν αρκετά λάθη εις βάρος του ΠΑΟΚ, παρότι τελικά κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά,το απόσπασμα της μεγάλης συνέντευξης που έδωσε ο Μάκης Γκαγκάτσης:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον κ. Περέιρα, έχουν γίνει λάθη. Και το μεγαλύτερο λάθος, είναι που είναι ακόμη στους πίνακες ο Κομίνης και έχει και τους περισσότερους ορισμούς. Πέρσι έκρινε τον πρωταθλητή, φέτος έκρινε μια κατηγορία, στο μπαράζ.

Δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ήρθαν ξένοι διαιτητές, ότι ήρθε το VAR κι ελπίζουμε να το έχουμε από την αρχή του νέου πρωταθλήματος. Θα βελτιώσει τη διαιτησία, θα βοηθήσει τους διαιτητές και θα διώξει τη καχυποψία. Το VAR θα φέρει δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη θα φέρει ηρεμία στο ποδόσφαιρο. Και μην ξεχνάτε ότι ένα βασικό σύνθημα των οπαδών μας. Καμιά ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη».

Και συνεχίζει: «Έγιναν λάθη, ο ΠΑΟΚ ήταν το θύμα, ακόμη και φέτος. Δεν υπήρξε στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πρωταθλητής, με τόσα πολλά διαιτητικά λάθη εις βάρος του. Μην ξεχνάτε ότι ξεκινήσαμε με -2 και στα πρώτα τρία παιχνίδια είχαμε σκανδαλώδεις διαιτησίες εις βάρος μας, με σκοπό να μας βγάλουν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος. Με Αστέρα, και θυμηθείτε όλες τις αποφάσεις, όχι το πέναλτι του Πρίγιοβιτς, που σε τελική ανάλυση ήταν, με τον Πανιώνιο, που ακυρώθηκε με απίστευτο τρόπο γκολ του Άκπομ, με τον ΟΦΗ, που δεν μας δόθηκε εξόφθαλμο πέναλτι. Όλοι στέκονται σε ένα χέρι του Βιεϊρίνια στη Λαμία, στο 11', που εμείς οι ίδιοι είπαμε ότι ήταν πέναλτι και χίλιες φορές να το έδινε και όχι στη διαιτησία στα υπόλοιπα 80 λεπτά. Ναι, υπάρχουν παράπονα, τα πράγματα δεν είναι τέλεια. Είναι, όμως, πολύ καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη...