Μπορούσε κάτι παραπάνω...

Από acpaok.gr: Την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα κατέλαβε ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, μη δικαιώνοντας τις προσδοκίες των ιθυνόντων στο ξεκίνημα της χρονιάς.
Πηγή: acpaok.gr
Μπορούσε κάτι παραπάνω...

Οι μεταγραφές των ξένων δεν «έπιασαν», παρά τα χρήματα που επενδύθηκαν στο τμήμα, αλλά η φετινή χρονιά μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την επόμενη, στον σχεδιασμό της νέας περιόδου, ενώ θετική κρίνεται η μετακόμιση της ομάδας στη Νεάπολη, αφού ο κόσμος της περιοχής «αγκάλιασε» την ομάδα, και μετέτρεπε το κλειστό σε μία «Μικρή Τούμπα».

Η χρονιά πέρασε από πολλά «κύματα», καθώς ο Δικέφαλος πέτυχε μεγάλες νίκες στην διάρκεια της, αλλά δέχθηκε και πολλές απρόσμενες ήττες, και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ, αν και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Handball Premier, αφού υπερκέρασε εύκολα το εμπόδιο της ΑΕΣΧ Πυλαίας με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποκλείστηκε από την ΑΕΚ, σε δύο συγκλονιστικά παιχνίδια όπου κρίθηκαν στην παράταση, και με τους αντιπάλους να είναι πιο τυχεροί στα κρίσιμα σημεία. Μέσα σε όλα, οι «ασπρόμαυροι» είχαν σημαντικούς τραυματισμούς βασικών παικτών, που δεν επέτρεψαν στον Στέλιο Σεϊρεκίδη να καθοδηγήσει την ομάδα όπως είχε σχεδιάσει.

Στους μικρούς τελικούς, ο Δικέφαλος με ψυχική αλλά και σωματική κόπωση, έχασε από τον Αερωπό σε δύο παιχνίδια, και πήρε την τέταρτη θέση. Στο κύπελλο, ο αποκλεισμός ήρθε πρόωρα από τον Ολυμπιακό, καθώς από την ομάδα έλειψε το κάτι παραπάνω, που κυρίως ήταν η βοήθεια που χρειαζόταν να πάρει από τους ξένους της.

Διαβάστε ακόμη...