Μένει στην Τούμπα ο Κάνιας

Απο novasports.gr: Στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ αναμένεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Χοσέ Κάνιας, καθώς τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ασπρόμαυρους".
Πηγή: novasports.gr
Μένει στην Τούμπα ο Κάνιας

Στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ αναμένεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Χοσέ Κάνιας, καθώς τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ασπρόμαυρους". Ο 32χρονος μέσος αναμένεται να πάρει μια μικρή αύξηση αποδοχών και θα παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, μετά από εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να κρατήσει τον Ισπανό παίκτη, λόγω της προσφορά του στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.

Από εκεί και πέρα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος αναμένεται να κινηθούν για τέσσερις μετεγγραφές ενδεκάδας τις προσεχείς εβδομάδες. Πρώτος στόχος των "ασπρόμαυρων" είναι ένας παίκτης για το αριστερό άκρο της άμυνας, λόγω του τραυματισμού του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στη συνέχεια θα γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να συνεισφέρει και στον επιθετικό τομέα. Τέλος, θα γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Φερνάντο Βαρέλα.

Διαβάστε ακόμη...