Πάει για… ρεκόρ!

Από inpaok.com: Ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2016 και μέσα σε μια τριετία κατάφερε να έχει καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση τεσσάρων τίτλων, με αποκορύφωμα την άκρως παραγωγική του χρονιά στο νταμπλ της σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Πηγή: inpaok.com
Πάει για… ρεκόρ!

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι από αυτούς που βρήκαν στην Θεσσαλονίκη την ποδοσφαιρική τους «Ιθάκη» και αυτό αποτυπώνεται και στους αριθμούς του... αρτίστα, με την φανέλα του Δικεφάλου.

Ο 31χρονος μέσος οδεύει σε ρεκόρ... καριέρας σε κάθε πιθανή κατηγορία, και με δεδομένο ότι υπέγραψε τριετή επέκταση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, θα το πετύχει εμφατικά.

Μέχρι σήμερα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει σημειώσει 20 γκολ (δεν έχει σημειώσει περισσότερα με άλλη ομάδα) με τον Δικέφαλο στο στήθος, μοιράζοντας ακόμα 24 ασίστ, σε 116 συμμετοχές.

Αυτοί οι αριθμοί είναι παρόμοιοι με αυτούς που είχε στην Καϊσέρισπορ (19 γκολ και 24 συμμετοχές), με την διαφορά ότι στην Τουρκία έκανε 130 συμμετοχές, τις περισσότερες από κάθε άλλο σύλλογο, στον οποίο έχει αγωνιστεί.

Οπότε, την νέα σεζόν οδεύει για να σπάσει και το ρεκόρ συμμετοχών, αφού του μένουν τέσσερις συμμετοχές, αλλά και να... ξεφύγει σε γκολ και ασίστ, από την παρουσία του στην Τούρκικη λίγκα.

Διαβάστε ακόμη...