Είναι πολλά τα λεφτά για Ολιβέιρα

Από sfina.gr: Στον ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε μία διαδικασία χρονοβόρων διαπραγματεύσεων με τον πρόεδρο της Πόρτο Πίντο Ντα Κόστα για την αγορά του Σέρζιο Ολιβέιρα.
Πηγή: sfina.gr
Είναι πολλά τα λεφτά για Ολιβέιρα

Η Πόρτο πουλάει ακριβά και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη Τούμπα. Ακόμα κι αν τελικά αποδεχτεί η πορτογαλική ομάδα την πρόταση των πέντε εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Ολιβέιρα, θα πρέπει να το κάνει γρήγορα, γιατί στον ΠΑΟΚ το ξανασκέφτονται...

Εάν πάρει ένα εκατ. ευρώ ο παίκτης καθαρά τον χρόνο, μαζί με την εφορία η αμοιβή του θα φτάσει το 1,4 εκατ. για το πρώτο έτος και η μεταγραφή του θα κοστίσει συνολικά στον ΠΑΟΚ 6,4 εκατ. ευρώ! Μ' αυτό το ποσό θεωρητικά μπορεί να έρθουν... δύο Ολιβέιρα στη Τούμπα.

Τα συν και μείον του Κάνιας

Και για την ανανέωση του συμβολαίου του Χοσέ Κάνιας υπάρχει περίσκεψη στη διοίκηση. Το πλεονέκτημα του Ισπανού αμυντικού χαφ είναι ότι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου και ότι είναι μέλος της ομάδας την τελευταία τριετία των μεγάλων επιτυχιών. Έχει, όμως και μειονέκτημα. Την ηλικία του, αφού μεθαύριο κλείνει τα 32. Σύντομα θα ληφθεί οριστική απόφαση και για την περίπτωση του Ισπανού.

Διαβάστε ακόμη...