Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;

Από paok24.com: Μετά από μια τριετία, οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Εβγέν Σάκχοφ, αναμένεται -όπως όλα δείχνουν - να πάρουν... χωριστούς δρόμους, καθώς υπήρξε διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, στην πρόταση ανανέωσης που κατατέθηκε από τους επιτελείς του Δικεφάλου στον Ουκρανό μέσο. Μετά από 117 συμμετοχές και μια... συλλογή τροπαίων, ο Ουκρανός ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του, με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή στα τρία χρόνια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ να κερδίζει την εκτίμηση των ανθρώπων του Δικεφάλου με τις εμφανίσεις του και τον χαρακτήρα του.
Πηγή: paok24.com
Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;

Ο... σκόρερ Σάκχοφ

Ο Ουκρανός μέσος, πέρα από τα τρόπαια που κατέκτησε με τους «ασπρόμαυρους», θα έχει να θυμάται και την έφεση που έδειξε στο σκοράρισμα, αφού στις 117 συμμετοχές του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο «Μr. Cold Blood» σημείωσε 21 γκολ, μετρώντας στο ενεργητικό του και 7 ασίστ.

Ο Σάκχοφ δικαιολόγησε πλήρως το... παρατσούκλι που του «κόλλησαν» οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αφού σε αρκετές περιπτώσεις επέδειξε το... κρύο αίμα που διαθέτει, σκοράροντας προερχόμενος από την πίσω ζώνη, σημειώνοντας ορισμένα σημαντικά γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου, όπως αυτά απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η φετινή προσφορά του Σάκχοφ

Την φετινή σεζόν, ο Σάκχοφ πανηγύρισε την κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ του ΠΑΟΚ, καταγράφοντας 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, προσθέτοντας ακόμη πέντε γκολ και δύο ασίστ στο ενεργητικό του στα 2.500 λεπτά που αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Τα πέντε γκολ και οι δύο ασίστ που σημείωσε ο Σάκχοφ στο πρωτάθλημα, ήταν και η χαμηλότερη επίδοση του Ουκρανού στα τρία χρόνια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, αφού τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε σημειώσει από οκτώ γκολ, με τον 28χρονο μέσο να μετράει και 18 - 90λεπτα στις 40 εμφανίσεις που πραγματοποίησε φέτος.

Τα νούμερα -ωστόσο- δεν λένε πάντα την αλήθεια καθώς από τον Γενάρη και μετά, όταν και επιστρατεύθηκε από τον Λουτσέσκου, ο Σάκχοφ ήταν διαρκώς στους διακριθέντες της ομάδας του...

Διαβάστε ακόμη...