Ο… καταλυτικός Βιεϊρίνια! (videos)

Απο inpaok.com: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, επέστρεψε από την Πορτογαλία κοντά στην οικογένειά του, στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, μετά την άτυχη στιγμή που είχε στο AEL FC Arena.
Πηγή: inpaok.com
Ο… καταλυτικός Βιεϊρίνια! (videos)

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά, πέτυχε πολύ σημαντικά γκολ, τα οποία ήταν καταλυτικά, ώστε ο Δικέφαλος, να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, ύστερα από 34 ολόκληρα χρόνια.

Το πρώτο γκολ της σεζόν, ήρθε στην Τρίπολη, όπου ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ με το πολύ όμορφο φάουλ, στο πρώτο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων», μετά την πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Την επόμενη αγωνιστική ο Βιεϊρίνια, με ένα μακρινό συρτό σουτ, είχε κάνει το 2-0, κόντρα στον Πανιώνιο.

Επόμενο γκολ το πέτυχε στο ντέρμπι κορυφής, κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου και άνοιξε το σκορ, στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1, ενώ πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ κόντρα στον Άρη, στην ισοπαλία, μέσα στην Τούμπα.

Ένα από τα πιο κρίσιμα γκολ που πέτυχε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ήταν κόντρα στον Πανιώνιο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου με πέναλτι στο 119' έκανε το 4-2 και έδωσε την πρόκριση, στον Δικέφαλο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην 25η αγωνιστική ο Βιεϊρίνια, πέτυχε το τελευταίο του γκολ, το οποίο ήταν και το ομορφότερο του φετινού πρωταθλήματος, στο Αγρίνιο, όπου με μια φωτοβολίδα από τα 35 μέτρα ισοφάρισε σε 1-1, με τον Μάτος, να δίνει τη νίκη στον Δικέφαλο, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Δείτε τα γκολ του αρχηγού και ηγέτη του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...