Χρυσικόπουλος: «Θολό το μέλλον, κρίμα γι' αυτή την ομάδα»

Απο paokrevolution.net: Υπερήφανος για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Πηγή: paokrevolution.net
Χρυσικόπουλος: «Θολό το μέλλον, κρίμα γι' αυτή την ομάδα»

Ο φόργουρντ του Δικεφάλου υποστήριξε ότι εμφανίστηκαν δύο ομάδες τη φετινή σεζόν επισημαίνοντας ότι αισθάνεται υπερήφανος και για τις δύο αλλά και σίγουρος ότι εάν είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα ίσως να μπορούσαν να κάνουν περισσότερα πράγματα.

Επιπλέον, τόνισε ότι το μέλλον του τμήματος είναι ακόμη θολό αλλά ίσως ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα δάκρυα του Παπαθεοδώρου: «Θεωρώ ότι είναι ένα μείγμα συναισθημάτων και λίγο η στεναχώρια γιατί ίσως κλείνει για εκείνον ένα κεφάλαιο».

Για τη φετινή σεζόν: «Τελείωσε για εμάς μια δύσκολη περίοδος. Υπήρξαν δύο ομάδες και νιώθω περήφανος και για τις δύο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ χθες. Νιώθω περήφανος που ήμουν μέρος αυτού του συνόλου και γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα είναι κρίμα γιατί θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα».

Για το μέλλον: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι θολά και τις επόμενες ημέρες ίσως να ξεκαθαρίσουν. Το μόνο σίγουρο ότι τα πράγματα τώρα είναι αβέβαια».

Διαβάστε ακόμη...