«Δικαιωμένη για την επιλογή μου»

Απο paok24.com: Η νταμπλούχα Τέγια Φερφόλια μιλάει για την φετινή επιτυχία του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
«Δικαιωμένη για την επιλογή μου»

Η διεθνής Σλοβένα αθλήτρια του ΠΑΟΚ στην πρώτη της χρονιά στην Ελλάδα πανηγύρισε το νταμπλ με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Μία από τις παίκτριες που έκαναν τη διαφορά στη φετινή σεζόν για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που «σάρωσε» τους τίτλους στην Ελλάδα, ήταν η Τέγια Φερφόλια (αριστερά στη φώτο, μαζί με τη Μαρία Νίκολιτς που αποτέλεσαν ένα «καυτό» αγωνιστικό δίδυμο στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ).

Η έμπειρη Σλοβένα χαρακτηρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι ως η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του τμήματος με την ίδια να δίνει σημαντικές λύσεις με την εμπειρία της, στην πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα είχε βάλει σαν στόχο να βοηθήσει τον Δικέφαλο για να πανηγυρίσει και τους δύο εγχώριους τίτλους και γι' αυτό το λόγο μετά την επίτευξη του νταμπλ δήλωσε δικαιωμένη για την απόφαση της να έρθει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το νταμπλ της φετινής σεζόν. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά από την αρχή της χρονιάς και ήμασταν απόλυτα αφοσιωμένες στο στόχο που είχαμε βάλει και τελικά τα καταφέραμε. Ήταν θετικό στοιχείο για εμάς πως σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν είχαμε δίπλα τον κόσμο της ομάδας ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ και έπαιξε και αυτό το ρόλο του.

Η ευχή που είχα κάνει όταν πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα ήταν να κερδίσω το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Η ευχή μου πραγματοποιήθηκε και εγώ αισθάνομαι δικαιωμένη που επέλεξα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...