Επικοινωνία Λουτσέσκου-Βαρέλα

Από paok24.com:Ο Φερνάντο Βαρέλα αποτελεί έναν κομβικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανεπανάληπτη σεζόν του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Επικοινωνία Λουτσέσκου-Βαρέλα


Η αρνητική απάντηση του έμπειρου στόπερ στην τελευταία πρόταση του «Δικεφάλου» για ανανέωση του συμβολαίου του και η διαφαινόμενη αποχώρηση του έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 αφορμή στον Ραζβάν Λουτσέσκου να επικοινωνήσει την Τρίτη μαζί του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει πόσο δύσκολη είναι για τον Βαρέλα η διαχείριση αυτών των αρνητικών για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ εξελίξεων και μιλώντας μαζί του θέλησε να του εκφράσει για ακόμα μία φορά τον σεβασμό του για την προσωπικότητα του και για τις αγωνιστικές του ικανότητες.

«Ξέρεις πόσο πολύ σε εκτιμώ και θέλω να είσαι μαζί μας», του είπε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου», ο οποίος θέλησε να λειτουργήσει όσο πιο ενωτικά μπορεί για τον σύλλογο, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της δύσκολης και οριακής διαπραγμάτευσης αρκετών εβδομάδων, αλλά και την υπέρβαση που έχει κάνει από την πλευρά της η διοίκηση του ΠΑΟΚ με τη φοβερή πρόταση ανανέωσης στον Βαρέλα.

Ο Λουτσέσκου έχει πάρει πολλές φορές στο παρελθόν ανάλογες πρωτοβουλίες, οι οποίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο δέσιμο που έχει η ομάδα του.

Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι άλλο από το προφανές, σημειώνουμε ότι επισήμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει αποχαιρετήσει τον Βαρέλα, ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμα σε κάποια άλλη ομάδα, παρότι έχει δελεαστικές προτάσεις στα χέρια του, προτάσεις όμως που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Σε ένα πολύ λεπτό μεταγραφικό θέμα για τον νταμπλούχο Ελλάδας το PAOK24 προχωρά με πολύ μεγάλη προσοχή σε καταγραφή των γεγονότων, γνωρίζοντας την ευαισθησία που δείχνει ο κόσμος σε αυτές τις περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμη...