Τα λένε για ανανέωση ΠΑΟΚ-Κάνιας!

Από inpaok.com:Μπορεί με τους Φερνάντο Βαρέλα και Εβγέν Σάκχοφ να μην υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως η υπόθεση του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας παραμένει ανοικτή.
Πηγή: inpaok.com
Τα λένε για ανανέωση ΠΑΟΚ-Κάνιας!

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις επαφές με την πλευρά του Ισπανού μέσου, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η άρνηση του Σάκχοφ στην πρόταση των «ασπρόμαυρων» άνοιξε το δρόμο για την παραμονή του Κάνιας κι έτσι αναμένονται εξελίξεις.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν προκάλεσε ποτέ κανένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά του ακόμα και όταν δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές και φώναξε «παρών» σε σημαντικούς αγώνες.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου, έχοντας εκτιμήσει την προσφορά του Κάνιας, συζητούν με την πλευρά του για την ανανέωση του συμβολαίου, ενώ ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει πως θα περιμένει τον ΠΑΟΚ, πριν σκεφτεί το μέλλον του (διαβάστε ΕΔΩ).

To ΙΝPAOK ήδη από τις 13 Μαΐου σας αποκάλυψε την πρόθεση των νταμπλούχων σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, όπως και για τη θετική άποψη του Ράζβαν Λουτσέσκου (διαβάστε ΕΔΩ).

Διαβάστε ακόμη...