Νέο δημοσίευμα για «αποκρουστική επίθεση κατά των Ρουμάνων» (pic)

Από sdna.gr: Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στην Ρουμανία μετά την ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Πηγή: sdna.gr
Νέο δημοσίευμα για «αποκρουστική επίθεση κατά των Ρουμάνων» (pic)

Η φράση: «Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους» φιλοξενείται στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας που κάνουν λόγο για αποκρουστική επίθεση.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, σάλος έχει «ξεσπάσει» από το πρωί της Πέμπτης (23/5) όταν και... ταξίδεψε η περιβόητη ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε εχθές το βράδυ με δημοσιογράφους της ΑΕΚ.

Η αντιπαράθεσή του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και κυρίως η πρόταση: «Λέει ότι έκλεψα το πρωτάθλημα! Ποιος το λέει αυτό; Οι Ρουμάνοι που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο; Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος από Ρουμάνους» έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων και πλέον φιλοξενείται στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.ro στον τίτλο: «Αποκρουστική επίθεση από ιδιοκτήτη ελληνικής ομάδας προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους Ρουμάνους». Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για την αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με φόντο τα περσινά, με τους συμπατριώτες του Λουτσέσκου να εστιάζουν κυρίως στα χθεσινοβραδινά γεγονότα και στις ατάκες που είδαν εν τέλει το φως της δημοσιότητας:

«Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πρόεδρος της ΑΕΚ και ένας από τους 100 πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη, έκανε μια αποκρουστική δήλωση εναντίον του Λουτσέσκου και των Ρουμάνων».

«Σοβαρό ολίσθημα του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ»

Για σοβαρό ολίσθημα του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ και των συμπατριωτών του κάνει λόγο η ρουμανική ιστοσελίδα digisport.ro.

Τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης φιγουράρουν και στην εν λόγω ιστοσελίδα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η απογοήτευση του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ τον οδήγησε σε επίθεση κατά του Λουτσέσκου, βάζοντάς τον στο στόχαστρο».

Διαβάστε ακόμη...